Salibandyseura SB Raatti
SB Raatti tarjoaa
 » ETUSIVU
    - Uutiset
 » EXTRAT
 » JOUKKUEET
    - Edustus
        · Kotihalli
        · Otteluohjelma
        · Pelaajat
        · Pistepörssi
        · Saavutukset
        · Tilastot
    - Pojat kilpa 08-09
        · Otteluohjelma
        · Pelaajat
        · Pistepörssi
    - Sählykerho
    - Mukaan Raattiin?
    - Palkinnot
 » LINKIT
 » SB RAATTI RY
    - Historia
    - Jäseneksi
    - Tapahtumat
    - Tue toimintaa
    - Yhteystiedot
 » SPONSORIT
 » EXTRANET

Kuvagalleria
IMG_4398.JPG

Savolaist salibändyä teille tarjoaa SB RaattiTervetuloa SB Raatin nettisivuille! Niin kuin varmaan jo tiedättekin, SB Raatti on savolainen salibandyn monitoimiseura, jonka edustus joukkue pelaa IV-divisioonaa Savo-Karjalan aluelohkossa. Lisäksi joukkueella on kilpatoimintaa D2 pojissa.

Olemme olleet Suomen salibandyliiton (SSBL) jäseniä jo vuodesta 2005 alkaen. Toimintamme käsittää noin 40 salibandyn lisenssipelaajaa sekä lisäksi useita kymmeniä harrastajia.

 Edustus - Harjoitukset 9.8.2021 alkaen
 Keskiviikkoklo 19.00 - 20.30Lajitreenit, Hiltulanlahden koulu
 Torstaiklo 18.30 - 20.00Lajitreenit, Hiltulanlahden koulu
 Sunnuntaiklo 17.30 - 19.00Lajitreenit, Pohjantien koulu, Kuopio
 
 Kilparyhmä 08-09 - Harjoitukset 9.8.2021 alkaen
 Keskiviikkoklo 16.45 - 18.00Lajitreenit, Minna Canthin koulu
 Torstaiklo 16.45 - 18.30Lajitreenit, Hiltulanlahden koulu
 Sunnuntaiklo 15.30 - 17.30Lajitreenit, Pohjantien koulu
 
 Sählykerho (ikäryhmä 2011-2014) - Harjoitukset 6.9.2021 alkaen
 Maanantaiklo 17.30 - 18.30Lajitreenit, Jynkänlahden koulu, Kuopio


 Uutiset ja tapahtumat
 12.08.2021Edustus: Siirtouutiset
 18.07.2021Raatti Cup: Pelipäivät muutettu
 09.07.2021Raatti Cup: Ilmoittautuminen avattu
 08.07.2021Tilastopaja: Miesten III-divisioonan lohkojako päivitetty
 11.04.2021TRYOUT: Miehet huhtikuu 2021

Kaikki uutiset

 24.02.2012Naiset: Kärkikaksikko liian kova pala naisille
SB Raatin naiset saivat kauden viimeiseen turnaukseensa Siilinjärven uusittuun halliin erittäin kovan palan purtavakseen, kun vastustajat tulivat sarjataulukon kahdelta ensimmäiseltä paikalta. Ensimmäinen ottelu pelattiin piikkipaikalla majaillutta SB Welhoja vastaan ja toisessa ottelussa vastaan juoksi erittäin energinen Ulma kakkospaikalta. Molemmilla vastustajilla panokset olivat kovat, sillä kyseessä olivat karsintapaikat ja mahdollinen piste jatkosarjaan. Tappioihin heillä ei siis käytännössä ollut varaa.


SB Welhot - SB Raatti 5 - 1

Sarjakärki SB Welhot aloitti ottelun juuri niin vahvasti, kuin oli odotettavissa. Raatti oli kuitenkin päättänyt lähteä puolustamaan tiivistä, mutta aktiivista puolustuspeliä, eikä missään nimessä halunnut päästää nousukarsintoihin tyrkyllä olevaa vastustajaansa helpolla. Pelkkään puolustamiseen nilsiäläiset eivät kuitenkaan halunneet tyytyä, vaan pyrkivät parhaansa mukaan kääntämään peliä vastustajan päätyyn. Pallollinen peli oli selkeästi kuopiolaisten hallinnassa ja he johtivatkin ensimmäisen erän jälkeen 2-0. Toiseen erään Raatti haki peliinsä vielä lisää aktiivisuutta ja pyrki reagoimaan vastustajan tekemiseen vielä terävämmin. Näin ollen vastustajan pelaaminen ehkä vaikeutui enemmän ja toinen erä päätettiinkin lukemissa 3-0. Päätöserään Raatti pyrki unohtamaan tulostaulun ja pelaamaan omaa peliään. Nuorten pelaajien ennakkoluuloton ja rohkea pallollinen peli aiheuttikin vastustajalle ajoittain vaikeita tilanteita ja he joutuivat pari kertaa rikkomaan jäähyn arvoisesti. Ylivoimilla ei maaleja syntynyt kumpaankaan päätyyn, mutta ensin Eeva Morosoff tulitti pallon ylärimaan ja maalivahdin kautta maaliviivalle, josta se pelastettiin. Hetken päästä Iida Savolainen sai rikottua kuparisen vielä viimeisellä peliminuutilla vapauduttuaan juuri jäähyaitiosta. Maaliin komean syötön tarjoili Meri Turunen. Ottelun päätöslukemiksi kirjattiin 5-1. Numerot pitivät siedettävinä joukkueen vahva puolustusasenne sekä Jasmin Riekkisen muutama huikaiseva torjunta.

- Hieno taistelu joukkueelta sarjakärkeä vastaan, kenenkään ei tarvitse hävetä tätä peliä. Hienosti jaksettiin puolustaa, vaikka kaveri painoi päälle kovaa, kiitteli Markku Turunen joukkueen hyvää asennetta.


SB Raatti - Ulma 1 - 9

Heti alusta lähtien oli selvää, että Ulma ei halunnut jättää mitään sattuman varaan, kun he antoivat ensiminuuteilta saakka erittäin kovan paineen päätyyn asti ja pyrkivät muutenkin pitämään tempon korkealla. Tämä tuntuikin olevan raattilaisille myrkkyä, kun alla oli todella kova peli. Jalkoja ei tunnuttu saavan liikkeelle sitten millään ja se helpotti vastustajan pelaamista entisestään. Ensimmäisen erän jälkeen peli oli kuitenkin vasta 0-1. Raatin peli ei vaan lähtenyt toimimaan, puolustus jäi passiiviseksi ja avaaminen oli vaikeaa vastustajan paineen alla. Parinkymmenen minuutin kohdalla tapahtui sitten varsinainen "ketsuppipulloreaktio", kun Ulma tykitti kolme maalia alle 20 sekuntiin ja vielä muutaman minuutin päästä yhden. Toiselle erätauolle siirryttiin siis 0-5 lukemissa. Raatti yritti taistella vielä väsyneenä loppuun saakka, mutta loppulukemiksi sinetöityi selkeät 1-9. Raatin ainokaisesta vastasi joukkueen kapteeni Suvi Savolainen.

- Suurin osa jaksoi taistella hyvin loppuun asti, vaikka jaloissa painoi aivan taatusti. Vähän harmittava päätös kaudelle, mutta tästä nuori joukkue sai jälleen lisää oppia tulevaan. Näitä vaikeita pelejä osui kaudelle muutamia, mutta se kuuluu asiaan. Kun katsotaan koko kautta kokonaisuutena, niin kyllä päällimmäisenä on kuitenkin positiivinen fiilis. Tytöt menivät kauden aikana sellaisia harppauksia eteenpäin, että vaikea uskoa samaksi joukkueeksi, joka kauden aloitti. Näin muovaili valmennusjohto kauden viimeistä peliä ja hieman kokonaisuutta.


SB Raatin naisten sarjakausi on siis paketissa ja he sijoittuivat sarjassaan viidenneksi. Valmennuksen osalta koko kauden kattava lyhyt läpileikkaus ilmestyy myöhemmin sivuille. Kautta jatketaan vielä harjoittelun ja muutamien harjoituspelien muodossa. Hyvää kevättalven jatkoa kaikille!


Tilastoja
Sarjataulukko
 Apassit
 BBU
 IisKi
 IK Svans
 JoU
 KuPa
 OuPa
 SB Raatti
 Veikot
 YT Jalpa

Edustus ottelut
22.11.2020 Nilsiä, Liikuntatalo
KallSi - SB Raatti6 - 4
Pisaba II - SB Raatti2 - 5

27.02.2021 Pieksämäki, Urheilutalo
SB Raatti - Pisaba II
SB Raatti - XXL-kriisi


Pojat 08-09 ottelut
08.05.2021 Pieksämäki, Urheilutalo
Kaiku - SB Raatti3 - 4
LeBa-96 09 - SB Raatti2 - 2
SB Raatti maailmalla
   SB Raatti Facebookissa   SB Raatti Youtubessa
SB Raatti - Nimenhuuto.com

  © SB Raatti - Salibandyseura - 2005 - 2021
Toteutuksessa mukana: NPM Homepages ja Mainostoimisto Funlus Oy