SB Raatti tarjoaa
 » ETUSIVU
 » EXTRAT
    - Salibandypeli
 » JOUKKUEET
    - Edustus
        · Kotihalli
        · Otteluohjelma
        · Pelaajat
        · Pistepörssi
            · All the time
        · Saavutukset
        · Tilastot
    - Pojat kilpa 08-09
        · Otteluohjelma
        · Pelaajat
        · Pistepörssi
    - Sählykerho
    - Mukaan Raattiin?
    - Palkinnot
 » LINKIT
 » SB RAATTI RY
    - Historia
    - Jäseneksi
    - Tapahtumat
        · Joulumarkkinat
        · Raatti Cup
        · Suomen Cup
    - Tue toimintaa
    - Uutiset
    - Yhteystiedot
 » SPONSORIT
 » EXTRANET

Kuvagalleria
IMG_7146.jpg

Savolaist salibändyä teille tarjoaa SB RaattiTodellakin, tervetuloa SB Raatin nettisivuille! Niin kuin varmaan jo tiedättekin, SB Raatti on savolainen salibandyn monitoimiseura, jonka edustus joukkue pelaa IV-divisioonaa Savo-Karjalan aluelohkossa.

Olemme olleet Suomen salibandyliiton (SSBL) jäseniä jo vuodesta 2005 alkaen. Toimintamme käsittää noin 20 salibandyn lisenssipelaajaa sekä lisäksi useita kymmeniä harrastajia. Järjestämme lisäksi perinteisiä nilsiäläisiä tapahtumia, kuten Nilsiän joulumarkkinat yhteistyössä kaupungin kanssa ja tuemme tapahtumilla mm. Nilsiän kehitysvammaisten parissa tehtävää työtä.

 Edustus - Harjoitukset 1.5.2019 alkaen
 Kesälomalla ja Omatoiminen harjoitusjakso

 Lasten sählykerho - Harjoitukset 1.5.2019 alkaen
 Kesälomalla ja Omatoiminen harjoitusjakso
 
 Kilparyhmä 08-09 - Harjoitukset 1.5.2019 alkaen
 Kesälomalla ja Omatoiminen harjoitusjakso


 Uutiset ja tapahtumat
 05.05.2019Pojat 08-09: Kauden päättäjäiset ke 8.5.2019
 14.04.2019Sählykerho: Kauden päättäjäiset ke 24.4.2019
 24.03.2019Edustus: Kausianalyysi
 24.02.2019Tilastopaja: Edustuksen ja pojat 08-09 tilastot päivitetty
 20.10.2018Tilastopaja: Edustuksen tilastot päivitetty

Kaikki uutiset

 29.01.2012Edustus: Kuopiosta mukaan vain yksi piste
Miesten edustusjoukkueen kausi jatkui Kuopion Studentialla 15.1.2012 pelatussa kevätkauden avausturnauksessa. Vastaan asettuivat ennalta koviksi tiedetyt E-KI II ja PieSa.


E-KI II - SB Raatti 5 - 5

Ensimmäiseen otteluun lähdettiin korkean karvauksen turvin ja se näkyikin Raatin selkeänä hallintana ottelun alku minuutteina. Ensimmäinen maali näki päivän valon ajassa 3.37, kun Jani Riekkinen tarjoili keskeen Pekka Aholle, joka laukoi Raatin 0-1 johtoon. Seuraavassa vaihdossa verkko soi jo toistamiseen, kun Sami Räsänen lähetti viuhuvan rannelaukauksen kohti yläkulmaa Miikka Hanskin napatessa maaliin syöttöpisteen. E-KI rakensi myös vaarallisia maalipaikkoja ja onnistuikin kavennuksessaan erän puolessa välissä. Räsänen onnistui erän lopussa vielä kerran Vesa Jääskeläisen syötöstä ja sinetöi erävoiton Raatille maalein 1-3.

Toisen erän alku oli Raatilta tarkkaa pelaamista ja peliä saatiin vietyä hyökkäyspäätyyn. Mutta jotakin tapahtui hyvän alun jälkeen, eikä joukkueelta, varsinkaan hyökkääjiltä, löytynyt riittävää nöyryyttä puolustamiseen ja E-KI pääsi rokottamaan kolmesti kuudessa minuutissa ja siirtyi ottelussa ensimmäistä kertaa johtoon 4-3. Erän loppu sinniteltiin ja erätauolla kasattiin ajatuksia nöyryydestä ja loppuun asti pelaamisesta.

Kolmanteen erään lähdettiin takaa-ajoasetelmista, mutta hakemaan voittoa. Pallo ei maaliin asti lukuisista yrityksistä huolimatta tietään löytänyt. Kuusi minuuttia ennen ottelun loppua E-KI pääsi pelaamaan vielä ylivoimaa hieman kyseenalaisen jäähyn jälkeen, kun kaksinkamppailutilaanteessa kaatunut Räsänen nosti istuillaan tippuneen mailansa maasta. No tällaista välillä sattuu ja olihan se ihan hyvä saavutus, kun Räsänen pääsi valitsemaan jäähylle menosyynsä (mailan nosto tai maasta pelaaminen). Alivoima kestettiin, mutta jäähyn jälkitilanteessa kokenut E-KI-pakki Jari Pitkänen pääsi nousemaan keskeen ja iski jo ottelun kolmannen maalinsa. Hetkeä myöhemmin Raatti käytti aikalisänsä ajassa 42.27 ja sovittiin, että ottelu käännetään vielä. Vain 8 sekuntia aikalisästä, Jääskeläinen ohjasi maalin edestä pallon tyhjiin Kimmo Korkalaisen loistavasta syötöstä. Ja vain minuutti edellisestä Raatti tuli jo tasoihin Jani Riekkisen kiertorannarilla Ahon syötöstä ja peli olikin tasan 5-5. Erän lopussa saatiin vielä muutama hyvä maalipaikka ja vapaalyönti, mutta pisteet jaettiin vaihderikkaiden tapahtumien jälkeen maalein 5-5.


SB Raatti - PieSa 5 - 6

Toiseen peliin vastaan asettui tulisesta luonteestaan tunnetuksi tullut PieSa. Peli alkoikin Raatin kannalta pahimmalla mahdollisella tavalla, kun peliä oli pelattu vain 2 minuuttia 48 sekuntia ja tilanne PieSalle 0-3. Erään valmistautuminen epäonnistui täydellisesti. Raatti onnistui kuitenkin kokoamaan itsensä ja pääsi pikku hiljaa erään mukaan. Maalia saatiin odottaa kuitenkin erän loppupuolelle asti, kun maalinteossa onnistui Kimmo Korkalainen Ahon poikittaissyötöstä ajassa 11.43. Mutta Raatin tuska ei ottanut loppuakseen, vaan pehmeä pelaaminen kostautui vielä kahdella takaiskulla ja erätauolle siirryttiin 1-5 lukemissa.

Toiseen erään sitten tiivistettiin peluutusta ja lähdettiin aivan eri sykkeellä. Raatin ykköskenttä onnistui kolmessa peräkkäisessä vaihdossaan tekemään maalin vajaassa neljässä minuutissa, joista Jääskeläinen iski kaksi ja Korkalainen yhden Ahon tarjoillessa niistä jokaisen. Maalien jälkeen paine muodostui liian kovaksi ja PieSan kapteeni passitettiin jäähylle jatkuvasta väärästä pelitavasta ajassa 22.21. Hieman sekavien vaiheiden jälkeen tuomarit arpoivat aikansa vapaalyönnin suuntaa ja se kääntyi yllättäin PieSalle. Pehmeän pelaamisen takia PieSan pelaaja onnistui ohjaamaan pallon maaliin alivoimalla ja siirsi joukkueensa 4-6 johtoon. Ylivoimalla kuitenkin onnistuttiin, kun Joni Toivanen laukoi Räsäsen syötön verkon perukoille ja pelin 5-6. Erän loppuun PieSa sai vielä uuden vaihteen silmään ja saikin luotua useita maalipaikkoja, mutta Raatin maalivahti Markus Aho torjui ne kaikki.

Kolmanteen erään lähdettiin lisäämään vielä vauhtia, koska PieSalla oli vain kolme vaihtopelaajaa. Erän alkupuolella PieSa pääsi pelaamaan ylivoimaa, mutta se kestettiin ilman suurempia ongelmia. Tämän jälkeen pelin painopiste oli lähes koko ajan PieSan päädyssä. Vieraiden maalivahti pelasi unelmaotteluaan ottaen yli 40 torjuntaa, joista viimeisessä erässä lukuisia huipputorjuntoja. PieSa joutui vielä ajassa 40.18 turvautumaan aikalisään. Raatti pääsi vielä minuutti ennen ottelun loppua pelaamaan ylivoimaa neljällä kuutta vastaan, mutta palloa ei maaliin asti saatu, vaan PieSa jaksoi puolustaa ottelusta kaksi sarjapistettä maalein 5-6.


Hieman jäi peleistä huono fiilis, kun olisi molemmat pelit ollut voitettavisssa. Hävittiin tänään kaksi erää ja se koitui kohtaloksemme. Leveyttä kaivataan lisää varsinkin hyökkäyspäähän, jotta jatkossa voidaan tiukat pelit kääntää voitoiksi. Koko ajan ollaan nousujohtoisesti menty eteenpäin ja mitään ei olla vielä menetetty. Näistä peleistä otetaan opiksi ja kerätään kaikki tarpeellinen rakennukseksi ja suunnataan ajatukset kohti seuraavia otteluita. Kokosi päivän tapahtumia yhteen pelaajavalmentaja Pekka Aho turnauksen jälkeen.


Päivän pistenikkarit:

Pekka Aho 1+5, Vesa Jääskeläinen 3+1, Kimmo Korkalainen 2+1, Sami Räsänen 2+1, Jani Riekkinen 1+1, Joni Toivanen 1+0, Miikka Hanski 0+1.


Turnauksen starat:

*** Pekka Aho, pelivire alkanut kentän kanssa löytyä ja toistamiseen kuuden pisteen turnaus nyt tehoilla 1+5

** Sami Räsänen, suvereeni puolustuspäässä, useita kahville vientejä ja pallon riistoja sekä pakille kiitettävät tehot 2+1.

* Vesa Jääskeläinen, ykköskentän sentteri oli tehokkaana (3+1) ja johti kenttänsä +/- tiloistoissa selkeästi plussalle


SB Raatin edustuksen pelit jatkuvat 5.2.2012 Lapinlahdella, jolloin käynnistyy kolmas ottelukierros. Nyt vastaan juoksevat Ulma ja XXL-kriisi.Sarjataulukko
 KuPa 26 
 RautU SB 26 
 SBL 23 
 SB Raatti21 
 KallSi 20 
 SB Netto 19 
 Apassit II 18 
 Pisaba II 14 
 VehVe III 12 
 SB Tumut

Edustus ottelut
09.03.2019 Nilsiä, Liikuntahalli
Apassit II - SB Raatti5 - 8
SB Raatti - SB Netto4 - 2Pojat 08-09 ottelut
05.05.2019 Lapinlahti, Monitoimihalli
SBL - SB Raatti8 - 9
SB Raatti maailmalla
   SB Raatti Facebookissa   SB Raatti Youtubessa
SB Raatti - Nimenhuuto.com

  © SB Raatti - Salibandyseura - 2005 - 2019
Toteutuksessa mukana: NPM Homepages ja Mainostoimisto Funlus Oy