SB Raatti tarjoaa
 » ETUSIVU
    - Uutiset
 » EXTRAT
 » JOUKKUEET
    - Edustus
        · Kotihalli
        · Otteluohjelma
        · Pelaajat
        · Pistepörssi
        · Saavutukset
        · Tilastot
    - Pojat kilpa 08-09
        · Otteluohjelma
        · Pelaajat
        · Pistepörssi
    - Sählykerho
    - Mukaan Raattiin?
    - Palkinnot
 » LINKIT
 » SB RAATTI RY
    - Historia
    - Jäseneksi
    - Tapahtumat
    - Tue toimintaa
    - Yhteystiedot
 » SPONSORIT
 » EXTRANET

Kuvagalleria
IMG_5162.JPG

Savolaist salibändyä teille tarjoaa SB RaattiTervetuloa SB Raatin nettisivuille! Niin kuin varmaan jo tiedättekin, SB Raatti on savolainen salibandyn monitoimiseura, jonka edustus joukkue pelaa IV-divisioonaa Savo-Karjalan aluelohkossa. Lisäksi joukkueella on kilpatoimintaa D2 pojissa.

Olemme olleet Suomen salibandyliiton (SSBL) jäseniä jo vuodesta 2005 alkaen. Toimintamme käsittää noin 40 salibandyn lisenssipelaajaa sekä lisäksi useita kymmeniä harrastajia.

 Edustus - Harjoitukset 3.8.2020 alkaen
 Keskiviikkoklo 20.30 - 22.00Lajitreenit, Pohjantien koulu
 Sunnuntaiklo 18.30 - 20.00Lajitreenit, Pohjantien koulu, Kuopio
 
 Kilparyhmä 08-09 - Harjoitukset 3.8.2020 alkaen
 Torstaiklo 19.00 - 20.30Lajitreenit, Hiltulanlahden koulu
 Sunnuntaiklo 17.00 - 18.30Lajitreenit, Pohjantien koulu
 
 Sählykerho (ikäryhmä 2011-2013) - Harjoitukset 7.9.2020 alkaen
 Maanantaiklo 17.30 - 18.30Lajitreenit, Jynkänlahden koulu, Kuopio


 Uutiset ja tapahtumat
 09.09.2020Tilastopaja: Otteluohjelmat päivitetty
 16.08.2020Tilastopaja: Edustuksen kauden 2020-2021 materiaalia
 10.08.2020Lasten sählykerhon ilmoittautuminen avattu
 09.08.2020SB Raatin edustuksen kauden päättäjäiset la 22.8.2020
 14.03.2020Kaikki vuorot peruttu

Kaikki uutiset

 24.02.2012Naiset: Kärkikaksikko liian kova pala naisille
SB Raatin naiset saivat kauden viimeiseen turnaukseensa Siilinjärven uusittuun halliin erittäin kovan palan purtavakseen, kun vastustajat tulivat sarjataulukon kahdelta ensimmäiseltä paikalta. Ensimmäinen ottelu pelattiin piikkipaikalla majaillutta SB Welhoja vastaan ja toisessa ottelussa vastaan juoksi erittäin energinen Ulma kakkospaikalta. Molemmilla vastustajilla panokset olivat kovat, sillä kyseessä olivat karsintapaikat ja mahdollinen piste jatkosarjaan. Tappioihin heillä ei siis käytännössä ollut varaa.


SB Welhot - SB Raatti 5 - 1

Sarjakärki SB Welhot aloitti ottelun juuri niin vahvasti, kuin oli odotettavissa. Raatti oli kuitenkin päättänyt lähteä puolustamaan tiivistä, mutta aktiivista puolustuspeliä, eikä missään nimessä halunnut päästää nousukarsintoihin tyrkyllä olevaa vastustajaansa helpolla. Pelkkään puolustamiseen nilsiäläiset eivät kuitenkaan halunneet tyytyä, vaan pyrkivät parhaansa mukaan kääntämään peliä vastustajan päätyyn. Pallollinen peli oli selkeästi kuopiolaisten hallinnassa ja he johtivatkin ensimmäisen erän jälkeen 2-0. Toiseen erään Raatti haki peliinsä vielä lisää aktiivisuutta ja pyrki reagoimaan vastustajan tekemiseen vielä terävämmin. Näin ollen vastustajan pelaaminen ehkä vaikeutui enemmän ja toinen erä päätettiinkin lukemissa 3-0. Päätöserään Raatti pyrki unohtamaan tulostaulun ja pelaamaan omaa peliään. Nuorten pelaajien ennakkoluuloton ja rohkea pallollinen peli aiheuttikin vastustajalle ajoittain vaikeita tilanteita ja he joutuivat pari kertaa rikkomaan jäähyn arvoisesti. Ylivoimilla ei maaleja syntynyt kumpaankaan päätyyn, mutta ensin Eeva Morosoff tulitti pallon ylärimaan ja maalivahdin kautta maaliviivalle, josta se pelastettiin. Hetken päästä Iida Savolainen sai rikottua kuparisen vielä viimeisellä peliminuutilla vapauduttuaan juuri jäähyaitiosta. Maaliin komean syötön tarjoili Meri Turunen. Ottelun päätöslukemiksi kirjattiin 5-1. Numerot pitivät siedettävinä joukkueen vahva puolustusasenne sekä Jasmin Riekkisen muutama huikaiseva torjunta.

- Hieno taistelu joukkueelta sarjakärkeä vastaan, kenenkään ei tarvitse hävetä tätä peliä. Hienosti jaksettiin puolustaa, vaikka kaveri painoi päälle kovaa, kiitteli Markku Turunen joukkueen hyvää asennetta.


SB Raatti - Ulma 1 - 9

Heti alusta lähtien oli selvää, että Ulma ei halunnut jättää mitään sattuman varaan, kun he antoivat ensiminuuteilta saakka erittäin kovan paineen päätyyn asti ja pyrkivät muutenkin pitämään tempon korkealla. Tämä tuntuikin olevan raattilaisille myrkkyä, kun alla oli todella kova peli. Jalkoja ei tunnuttu saavan liikkeelle sitten millään ja se helpotti vastustajan pelaamista entisestään. Ensimmäisen erän jälkeen peli oli kuitenkin vasta 0-1. Raatin peli ei vaan lähtenyt toimimaan, puolustus jäi passiiviseksi ja avaaminen oli vaikeaa vastustajan paineen alla. Parinkymmenen minuutin kohdalla tapahtui sitten varsinainen "ketsuppipulloreaktio", kun Ulma tykitti kolme maalia alle 20 sekuntiin ja vielä muutaman minuutin päästä yhden. Toiselle erätauolle siirryttiin siis 0-5 lukemissa. Raatti yritti taistella vielä väsyneenä loppuun saakka, mutta loppulukemiksi sinetöityi selkeät 1-9. Raatin ainokaisesta vastasi joukkueen kapteeni Suvi Savolainen.

- Suurin osa jaksoi taistella hyvin loppuun asti, vaikka jaloissa painoi aivan taatusti. Vähän harmittava päätös kaudelle, mutta tästä nuori joukkue sai jälleen lisää oppia tulevaan. Näitä vaikeita pelejä osui kaudelle muutamia, mutta se kuuluu asiaan. Kun katsotaan koko kautta kokonaisuutena, niin kyllä päällimmäisenä on kuitenkin positiivinen fiilis. Tytöt menivät kauden aikana sellaisia harppauksia eteenpäin, että vaikea uskoa samaksi joukkueeksi, joka kauden aloitti. Näin muovaili valmennusjohto kauden viimeistä peliä ja hieman kokonaisuutta.


SB Raatin naisten sarjakausi on siis paketissa ja he sijoittuivat sarjassaan viidenneksi. Valmennuksen osalta koko kauden kattava lyhyt läpileikkaus ilmestyy myöhemmin sivuille. Kautta jatketaan vielä harjoittelun ja muutamien harjoituspelien muodossa. Hyvää kevättalven jatkoa kaikille!


Tilastoja


Sählykerho 2020-2021Sarjataulukko
 IK Svans
 YT Jalpa
 JoU
 Pisaba II
 SB Jaws
 AC Liiga
 SBL
 KallSi
 XXL-kriisi
 SB Raatti

Edustus ottelut
20.09.2020 Kuopio, Ylä-Pyörön koulu
SB Raatti - IK Svans1 - 7
AC Liiga - SB Raatti5 - 4

11.10.2020 Sonkajärvi, Liikuntahalli
XXL-kriisi - SB Raatti
SB Raatti - JoU


Pojat 08-09 ottelut

10.10.2020 Juuka, Liikuntatalo
Welhot wings - SB Raatti
Pisaba - SB Raatti
01.11.2020 Pieksämäki, Urheilutalo
SB Raatti - LeBa-96 hearts
SB Raatti - Coach TeamSB Raatti maailmalla
   SB Raatti Facebookissa   SB Raatti Youtubessa
SB Raatti - Nimenhuuto.com

  © SB Raatti - Salibandyseura - 2005 - 2020
Toteutuksessa mukana: NPM Homepages ja Mainostoimisto Funlus Oy