SB Raatti tarjoaa
 » ETUSIVU
 » EXTRAT
    - Salibandypeli
 » JOUKKUEET
    - Edustus
        · Kotihalli
        · Otteluohjelma
        · Pelaajat
        · Pistepörssi
            · All the time
        · Saavutukset
        · Tilastot
    - Pojat kilpa 08-09
        · Otteluohjelma
        · Pelaajat
        · Pistepörssi
    - Sählykerho
    - Mukaan Raattiin?
    - Palkinnot
 » LINKIT
 » SB RAATTI RY
    - Historia
    - Jäseneksi
    - Tapahtumat
        · Joulumarkkinat
        · Raatti Cup
        · Suomen Cup
    - Tue toimintaa
    - Uutiset
    - Yhteystiedot
 » SPONSORIT
 » EXTRANET

Kuvagalleria
IMG_4172.JPG

Savolaist salibändyä teille tarjoaa SB RaattiTodellakin, tervetuloa SB Raatin nettisivuille! Niin kuin varmaan jo tiedättekin, SB Raatti on savolainen salibandyn monitoimiseura, jonka edustus joukkue pelaa IV-divisioonaa Savo-Karjalan aluelohkossa.

Olemme olleet Suomen salibandyliiton (SSBL) jäseniä jo vuodesta 2005 alkaen. Toimintamme käsittää noin 20 salibandyn lisenssipelaajaa sekä lisäksi useita kymmeniä harrastajia. Järjestämme lisäksi perinteisiä nilsiäläisiä tapahtumia, kuten Nilsiän joulumarkkinat yhteistyössä kaupungin kanssa ja tuemme tapahtumilla mm. Nilsiän kehitysvammaisten parissa tehtävää työtä.

 Edustus - Harjoitukset 1.5.2019 alkaen
 Kesälomalla ja Omatoiminen harjoitusjakso

 Lasten sählykerho - Harjoitukset 1.5.2019 alkaen
 Kesälomalla ja Omatoiminen harjoitusjakso
 
 Kilparyhmä 08-09 - Harjoitukset 1.5.2019 alkaen
 Kesälomalla ja Omatoiminen harjoitusjakso


 Uutiset ja tapahtumat
 05.05.2019Pojat 08-09: Kauden päättäjäiset ke 8.5.2019
 14.04.2019Sählykerho: Kauden päättäjäiset ke 24.4.2019
 24.03.2019Edustus: Kausianalyysi
 24.02.2019Tilastopaja: Edustuksen ja pojat 08-09 tilastot päivitetty
 20.10.2018Tilastopaja: Edustuksen tilastot päivitetty

Kaikki uutiset

 24.02.2012Naiset: Kärkikaksikko liian kova pala naisille
SB Raatin naiset saivat kauden viimeiseen turnaukseensa Siilinjärven uusittuun halliin erittäin kovan palan purtavakseen, kun vastustajat tulivat sarjataulukon kahdelta ensimmäiseltä paikalta. Ensimmäinen ottelu pelattiin piikkipaikalla majaillutta SB Welhoja vastaan ja toisessa ottelussa vastaan juoksi erittäin energinen Ulma kakkospaikalta. Molemmilla vastustajilla panokset olivat kovat, sillä kyseessä olivat karsintapaikat ja mahdollinen piste jatkosarjaan. Tappioihin heillä ei siis käytännössä ollut varaa.


SB Welhot - SB Raatti 5 - 1

Sarjakärki SB Welhot aloitti ottelun juuri niin vahvasti, kuin oli odotettavissa. Raatti oli kuitenkin päättänyt lähteä puolustamaan tiivistä, mutta aktiivista puolustuspeliä, eikä missään nimessä halunnut päästää nousukarsintoihin tyrkyllä olevaa vastustajaansa helpolla. Pelkkään puolustamiseen nilsiäläiset eivät kuitenkaan halunneet tyytyä, vaan pyrkivät parhaansa mukaan kääntämään peliä vastustajan päätyyn. Pallollinen peli oli selkeästi kuopiolaisten hallinnassa ja he johtivatkin ensimmäisen erän jälkeen 2-0. Toiseen erään Raatti haki peliinsä vielä lisää aktiivisuutta ja pyrki reagoimaan vastustajan tekemiseen vielä terävämmin. Näin ollen vastustajan pelaaminen ehkä vaikeutui enemmän ja toinen erä päätettiinkin lukemissa 3-0. Päätöserään Raatti pyrki unohtamaan tulostaulun ja pelaamaan omaa peliään. Nuorten pelaajien ennakkoluuloton ja rohkea pallollinen peli aiheuttikin vastustajalle ajoittain vaikeita tilanteita ja he joutuivat pari kertaa rikkomaan jäähyn arvoisesti. Ylivoimilla ei maaleja syntynyt kumpaankaan päätyyn, mutta ensin Eeva Morosoff tulitti pallon ylärimaan ja maalivahdin kautta maaliviivalle, josta se pelastettiin. Hetken päästä Iida Savolainen sai rikottua kuparisen vielä viimeisellä peliminuutilla vapauduttuaan juuri jäähyaitiosta. Maaliin komean syötön tarjoili Meri Turunen. Ottelun päätöslukemiksi kirjattiin 5-1. Numerot pitivät siedettävinä joukkueen vahva puolustusasenne sekä Jasmin Riekkisen muutama huikaiseva torjunta.

- Hieno taistelu joukkueelta sarjakärkeä vastaan, kenenkään ei tarvitse hävetä tätä peliä. Hienosti jaksettiin puolustaa, vaikka kaveri painoi päälle kovaa, kiitteli Markku Turunen joukkueen hyvää asennetta.


SB Raatti - Ulma 1 - 9

Heti alusta lähtien oli selvää, että Ulma ei halunnut jättää mitään sattuman varaan, kun he antoivat ensiminuuteilta saakka erittäin kovan paineen päätyyn asti ja pyrkivät muutenkin pitämään tempon korkealla. Tämä tuntuikin olevan raattilaisille myrkkyä, kun alla oli todella kova peli. Jalkoja ei tunnuttu saavan liikkeelle sitten millään ja se helpotti vastustajan pelaamista entisestään. Ensimmäisen erän jälkeen peli oli kuitenkin vasta 0-1. Raatin peli ei vaan lähtenyt toimimaan, puolustus jäi passiiviseksi ja avaaminen oli vaikeaa vastustajan paineen alla. Parinkymmenen minuutin kohdalla tapahtui sitten varsinainen "ketsuppipulloreaktio", kun Ulma tykitti kolme maalia alle 20 sekuntiin ja vielä muutaman minuutin päästä yhden. Toiselle erätauolle siirryttiin siis 0-5 lukemissa. Raatti yritti taistella vielä väsyneenä loppuun saakka, mutta loppulukemiksi sinetöityi selkeät 1-9. Raatin ainokaisesta vastasi joukkueen kapteeni Suvi Savolainen.

- Suurin osa jaksoi taistella hyvin loppuun asti, vaikka jaloissa painoi aivan taatusti. Vähän harmittava päätös kaudelle, mutta tästä nuori joukkue sai jälleen lisää oppia tulevaan. Näitä vaikeita pelejä osui kaudelle muutamia, mutta se kuuluu asiaan. Kun katsotaan koko kautta kokonaisuutena, niin kyllä päällimmäisenä on kuitenkin positiivinen fiilis. Tytöt menivät kauden aikana sellaisia harppauksia eteenpäin, että vaikea uskoa samaksi joukkueeksi, joka kauden aloitti. Näin muovaili valmennusjohto kauden viimeistä peliä ja hieman kokonaisuutta.


SB Raatin naisten sarjakausi on siis paketissa ja he sijoittuivat sarjassaan viidenneksi. Valmennuksen osalta koko kauden kattava lyhyt läpileikkaus ilmestyy myöhemmin sivuille. Kautta jatketaan vielä harjoittelun ja muutamien harjoituspelien muodossa. Hyvää kevättalven jatkoa kaikille!


TilastojaSarjataulukko
 KuPa 26 
 RautU SB 26 
 SBL 23 
 SB Raatti21 
 KallSi 20 
 SB Netto 19 
 Apassit II 18 
 Pisaba II 14 
 VehVe III 12 
 SB Tumut

Edustus ottelut
09.03.2019 Nilsiä, Liikuntahalli
Apassit II - SB Raatti5 - 8
SB Raatti - SB Netto4 - 2Pojat 08-09 ottelut
05.05.2019 Lapinlahti, Monitoimihalli
SBL - SB Raatti8 - 9
SB Raatti maailmalla
   SB Raatti Facebookissa   SB Raatti Youtubessa
SB Raatti - Nimenhuuto.com

  © SB Raatti - Salibandyseura - 2005 - 2019
Toteutuksessa mukana: NPM Homepages ja Mainostoimisto Funlus Oy