SB Raatti tarjoaa
 » ETUSIVU
    - Uutiset
 » EXTRAT
 » JOUKKUEET
    - Edustus
        · Kotihalli
        · Otteluohjelma
        · Pelaajat
        · Pistepörssi
        · Saavutukset
        · Tilastot
    - Pojat kilpa 08-09
        · Otteluohjelma
        · Pelaajat
        · Pistepörssi
    - Sählykerho
    - Mukaan Raattiin?
    - Palkinnot
 » LINKIT
 » SB RAATTI RY
    - Historia
    - Jäseneksi
    - Tapahtumat
    - Tue toimintaa
    - Yhteystiedot
 » SPONSORIT
 » EXTRANET

Kuvagalleria
IMG_6875.JPG

Savolaist salibändyä teille tarjoaa SB RaattiTervetuloa SB Raatin nettisivuille! Niin kuin varmaan jo tiedättekin, SB Raatti on savolainen salibandyn monitoimiseura, jonka edustus joukkue pelaa IV-divisioonaa Savo-Karjalan aluelohkossa. Lisäksi joukkueella on kilpatoimintaa D2 pojissa.

Olemme olleet Suomen salibandyliiton (SSBL) jäseniä jo vuodesta 2005 alkaen. Toimintamme käsittää noin 40 salibandyn lisenssipelaajaa sekä lisäksi useita kymmeniä harrastajia.

 Edustus - Harjoitukset 3.8.2020 alkaen
 Keskiviikkoklo 20.30 - 22.00Lajitreenit, Pohjantien koulu
 Sunnuntaiklo 18.30 - 20.00Lajitreenit, Pohjantien koulu, Kuopio
 
 Kilparyhmä 08-09 - Harjoitukset 3.8.2020 alkaen
 Torstaiklo 19.00 - 20.30Lajitreenit, Hiltulanlahden koulu
 Sunnuntaiklo 17.00 - 18.30Lajitreenit, Pohjantien koulu
 
 Sählykerho (ikäryhmä 2011-2013) - Harjoitukset 7.9.2020 alkaen
 Maanantaiklo 17.30 - 18.30Lajitreenit, Jynkänlahden koulu, Kuopio


 Uutiset ja tapahtumat
 06.12.2020Tilastopaja: Tilastot päivitetty
 09.09.2020Tilastopaja: Otteluohjelmat päivitetty
 16.08.2020Tilastopaja: Edustuksen kauden 2020-2021 materiaalia
 10.08.2020Lasten sählykerhon ilmoittautuminen avattu
 09.08.2020SB Raatin edustuksen kauden päättäjäiset la 22.8.2020

Kaikki uutiset

 22.12.2011Naiset: Naisille luu käteen kotiturnauksesta
SB Raatin naiset pääsivät ensimmäistä kertaa tositoimiin kotiyleisön eteen 18.12 Nilsiän liikuntahallilla pelatussa naisten 2-divisioonan turnauksessa. Turnaukseen valmistautuminen oli mennyt suhteellisen hyvin ja odotukset olivat valmennusjohdon puolelta positiiviset.


SB Raatti - SB Jaws 3 - 4

Aamun ensimmäisessä ottelussa kotijoukkue sai vastaansa SB Jawsin Kuopiosta ensimmäistä kertaa tällä kaudella sarjapelien merkeissä. Odotettavissa oli suhteellisen kovatempoinen peli, sillä molemmat joukkueet ovat tällä kaudella esittäneet aktiivista salibandyä. Ottelu lähtikin odotusten mukaisesti vauhdilla käyntiin Jawsin ollessa hieman niskan päällä. Raatin avaus oli vaikeaa vierailijoiden aktiivisen karvauspelin alla. Lisäksi palloton peli oli hieman passiivista, aivan kuin yöunet olisivat vielä osittain käynnissä. Kahdessa ensimmäisessä erässä Jaws käyttikin Raatin löysäilyn hyväkseen ja vei ensimmäisen erän 0-1 ja toisen peräti 0-3. Toisen erän lopulla Raatti tiivistikin peluutustaan kahteen kentälliseen ja jalat alkoivat liikkua hieman paremmin Jawsin ehkä hieman alkaessa samalla hyytyä.

Kolmas erä olikin sitten puhtaasti kotijoukkueen näytöstä, kun peliä painettiin jatkuvasti naapurin päätyyn. Erän alkuminuuteilla Kaisa Väätäinen toimittikin palloa maalille ja maskin ollessa kohdallaan, se painui verkkoon. Syöttäjänä maalissa toimi Mirva Lukkarinen. Vain vajaa minuutti tästä Tuuli Rissanen oli menossa karkuteille ja häntä rikottiin rankkarin arvoisesti. Rankkarissa Lukkarinen veivasi maalivahdin kahville, mutta nosti pallon sivuverkkoon. Näin Raatti pääsi kokeilemaan ylivoimansa toimivuutta. Hyvästä myllytyksestä huolimatta pallo ei maaliin päätynyt. Ylivoimakentällinen jatkoi kuitenkin pyöritystä ja viimein tilanteeksi saatiin kavennettua 2-4. Maalin merkkautti itselleen Anu Hartikainen ja syöttäjänä toimi Meri Turunen. Tilanne jatkui samanlaisena, mutta Jaws puolusti uhrautuvasti ja ajoittain pystyi kääntämään peliä toiseen suuntaan. Noin kolme minuuttia ennen päätössummeria Hartikainen toi kotijoukkueen jo maalin päähän Jelena Antikaisen syötöstä. Lopussa Raatti pyrki kaikin tavoin hakemaan tasoitusta ilman maalivahtia, mutta tällä kertaa pallo ei verkkoon löytänyt. Pisteet siis Jawsille lukemin 3-4. Raatista ottelun parhaana palkittiin ansaitusti maalivahti Jasmin Riekkinen, joka piti joukkuetta pystyssä alun heikoilla hetkillä ja piti Raatin pelissä mukana.


SB Raatti - SB Welhot 2 - 6

Illan koitokseen emäntäjoukkue sai vastaansa vakuuttavasti tappioitta sarjaa johtavan SB Welhot. Raatti valmistautui kuitenkin otteluun välittämättä tilastoista ja lähti ennakkoluulottomasti pelaamaan omaa, aktiivista peliään, eikä halunnut missään vaiheessa päästää Welhoja helpolla. Ottelun ensimmäisestä maalista kuitenkin vastasi vierailija vajaan kolmen minuutin kohdalla. Kuitenkin alle puoli minuuttia tästä Raatti tasoitti pelin Lukkarisen maalilla, johon syötön tarjosi Turunen ja osoitti olevansa valmis haastamaan kärkijoukkueen tosissaan. Welhot vei kaikesta huolimatta pallollista peliä, mutta puolustus pelasi uhrautuvasti ja Jasmin Riekkinen hoiteli loppuja. Ensimmäisessä erässä Welhot pystyi vielä rankaisemaan kertaalleen ja tauolle siirryttiin 1-2 tilanteessa.

Toisen erän alussa Raatilla oli vaikeaa ja vierailija pystyikin toimittamaan pallon maaliin kahteen kertaan parin minuutin sisällä. Kotijoukkue jatkoi aktiivista puolustustaan ja sai eliminoitua pahimmat tilanteet. Erän loppupuolella kapteeni Suvi Savolainen pystyi vielä kaventamaan Eeva-Rea Morosoffin syötöstä 2-4:ään ja toi peliin lisää jännitystä.

Myös päätöserä eteni aiempien tavalla, Welhot hallitsi pallollista peliä ja Raatti pyrki häiritsemään sitä parhaansa mukaan ja iskemään terävästi vastaan. Erän puolenvälin tuntumassa Welhot toimitti palloa maalin takaa edustalle ja se harmillisesti pomppi, ehkä osittain tuurilla, Raatin maaliin ja muutti lukemiksi 2-5. Muutama minuutti tämän jälkeen Welhoille vihellettiin vapaalyönti täysin rikkeettömästä tilanteesta ja älykkäästi he käyttivät nilsiäläisten protestoinnin hyväkseen ja laittoivat pallon maaliin tehden loppulukemiksi 2-6. Raatin parhaansa ottelussa palkittiin vahvan pelin pelannut Mirva Lukkarinen.


- Ensimmäinen peli harmittaa aikalailla, kun nukuttiin alku ja ruvettiin pelaamaan vasta kolmannessa erässä ja nähtiin, että pystyttiin kontrolloimaan peliä. Mutta kaikki kolme erää on pelattava, jos haluaa otteluita voittaa. Kauden alla pelatusta harjoituspelistä (8-1 Jawsille) on kyllä menty eteenpäin huomattavasti. Toinen peli sarjan selkeästi parasta joukkuetta vastaan oli hyvä taistelu, mutta kaverin rutiinitaso on niin korkea meidän nuoreen joukkueeseen verrattuna, että pystyivät lopulta viemään ottelun selkeällä erolla. Saatiin toteutettua harjoiteltuja asioita jonkin verran, mutta tekemistä riittää vielä paljon. Tämä antaa kuitenkin paljon lisämotivaatiota loppukauteen. Usko joukkueeseen kasvaa kokoajan.


Kotiturnauksen tehotytöt:
Anu Hartikainen 2+0, Mirva Lukkarinen 1+1, Meri Turunen 0+2, Kaisa Väätäinen 1+0, Suvi Savolainen 1+0, Jelena Antikainen 0+1, Eeva-Rea Morosoff 0+1.


Seuraavat koitokset Raatin naisilla on edessä jo 7.1 Iisalmen hallilla, jossa vastaan tulevat TuuRa sekä Jaws toistamiseen.


Sählykerho 2020-2021Sarjataulukko
 IK Svans 16 
 YT Jalpa 14 
 JoU 11 
 KallSi
 SB Raatti
 SB Jaws
 SBL
 AC Liiga
 Pisaba II
 XXL-kriisi

Edustus ottelut
22.11.2020 Nilsiä, Liikuntatalo
KallSi - SB Raatti6 - 4
Pisaba II - SB Raatti2 - 5

16.01.2021 Lapinlahti, Monitoimitalo
JoU - SB Raatti
SB Raatti - YT Jalpa


Pojat 08-09 ottelut
28.11.2020 Kajaani, Kajaanihalli
Varta Musta - SB Raatti8 - 4
Welhot Flames - SB Raatti8 - 5

16.01.2021 Nilsiä, Liikuntahalli
SB Raatti - Kaiku
SB Raatti - Welhot RocksSB Raatti maailmalla
   SB Raatti Facebookissa   SB Raatti Youtubessa
SB Raatti - Nimenhuuto.com

  © SB Raatti - Salibandyseura - 2005 - 2021
Toteutuksessa mukana: NPM Homepages ja Mainostoimisto Funlus Oy