SB Raatti tarjoaa
 » ETUSIVU
 » EXTRAT
    - Salibandypeli
 » JOUKKUEET
    - Edustus
        · Kotihalli
        · Otteluohjelma
        · Pelaajat
        · Pistepörssi
            · All the time
        · Saavutukset
        · Tilastot
    - Pojat kilpa 08-09
        · Otteluohjelma
        · Pelaajat
        · Pistepörssi
    - Sählykerho
    - Mukaan Raattiin?
    - Palkinnot
 » LINKIT
 » SB RAATTI RY
    - Historia
    - Jäseneksi
    - Tapahtumat
        · Joulumarkkinat
        · Raatti Cup
        · Suomen Cup
    - Tue toimintaa
    - Uutiset
    - Yhteystiedot
 » SPONSORIT
 » EXTRANET

Kuvagalleria
DSCN0693.jpg

Savolaist salibändyä teille tarjoaa SB RaattiTodellakin, tervetuloa SB Raatin nettisivuille! Niin kuin varmaan jo tiedättekin, SB Raatti on savolainen salibandyn monitoimiseura, jonka edustus joukkue pelaa IV-divisioonaa Savo-Karjalan aluelohkossa.

Olemme olleet Suomen salibandyliiton (SSBL) jäseniä jo vuodesta 2005 alkaen. Toimintamme käsittää noin 20 salibandyn lisenssipelaajaa sekä lisäksi useita kymmeniä harrastajia. Järjestämme lisäksi perinteisiä nilsiäläisiä tapahtumia, kuten Nilsiän joulumarkkinat yhteistyössä kaupungin kanssa ja tuemme tapahtumilla mm. Nilsiän kehitysvammaisten parissa tehtävää työtä.

 Edustus - Harjoitukset 1.5.2019 alkaen
 Kesälomalla ja Omatoiminen harjoitusjakso

 Lasten sählykerho - Harjoitukset 1.5.2019 alkaen
 Kesälomalla ja Omatoiminen harjoitusjakso
 
 Kilparyhmä 08-09 - Harjoitukset 1.5.2019 alkaen
 Kesälomalla ja Omatoiminen harjoitusjakso


 Uutiset ja tapahtumat
 05.05.2019Pojat 08-09: Kauden päättäjäiset ke 8.5.2019
 14.04.2019Sählykerho: Kauden päättäjäiset ke 24.4.2019
 24.03.2019Edustus: Kausianalyysi
 24.02.2019Tilastopaja: Edustuksen ja pojat 08-09 tilastot päivitetty
 20.10.2018Tilastopaja: Edustuksen tilastot päivitetty

Kaikki uutiset

 22.12.2011Naiset: Naisille luu käteen kotiturnauksesta
SB Raatin naiset pääsivät ensimmäistä kertaa tositoimiin kotiyleisön eteen 18.12 Nilsiän liikuntahallilla pelatussa naisten 2-divisioonan turnauksessa. Turnaukseen valmistautuminen oli mennyt suhteellisen hyvin ja odotukset olivat valmennusjohdon puolelta positiiviset.


SB Raatti - SB Jaws 3 - 4

Aamun ensimmäisessä ottelussa kotijoukkue sai vastaansa SB Jawsin Kuopiosta ensimmäistä kertaa tällä kaudella sarjapelien merkeissä. Odotettavissa oli suhteellisen kovatempoinen peli, sillä molemmat joukkueet ovat tällä kaudella esittäneet aktiivista salibandyä. Ottelu lähtikin odotusten mukaisesti vauhdilla käyntiin Jawsin ollessa hieman niskan päällä. Raatin avaus oli vaikeaa vierailijoiden aktiivisen karvauspelin alla. Lisäksi palloton peli oli hieman passiivista, aivan kuin yöunet olisivat vielä osittain käynnissä. Kahdessa ensimmäisessä erässä Jaws käyttikin Raatin löysäilyn hyväkseen ja vei ensimmäisen erän 0-1 ja toisen peräti 0-3. Toisen erän lopulla Raatti tiivistikin peluutustaan kahteen kentälliseen ja jalat alkoivat liikkua hieman paremmin Jawsin ehkä hieman alkaessa samalla hyytyä.

Kolmas erä olikin sitten puhtaasti kotijoukkueen näytöstä, kun peliä painettiin jatkuvasti naapurin päätyyn. Erän alkuminuuteilla Kaisa Väätäinen toimittikin palloa maalille ja maskin ollessa kohdallaan, se painui verkkoon. Syöttäjänä maalissa toimi Mirva Lukkarinen. Vain vajaa minuutti tästä Tuuli Rissanen oli menossa karkuteille ja häntä rikottiin rankkarin arvoisesti. Rankkarissa Lukkarinen veivasi maalivahdin kahville, mutta nosti pallon sivuverkkoon. Näin Raatti pääsi kokeilemaan ylivoimansa toimivuutta. Hyvästä myllytyksestä huolimatta pallo ei maaliin päätynyt. Ylivoimakentällinen jatkoi kuitenkin pyöritystä ja viimein tilanteeksi saatiin kavennettua 2-4. Maalin merkkautti itselleen Anu Hartikainen ja syöttäjänä toimi Meri Turunen. Tilanne jatkui samanlaisena, mutta Jaws puolusti uhrautuvasti ja ajoittain pystyi kääntämään peliä toiseen suuntaan. Noin kolme minuuttia ennen päätössummeria Hartikainen toi kotijoukkueen jo maalin päähän Jelena Antikaisen syötöstä. Lopussa Raatti pyrki kaikin tavoin hakemaan tasoitusta ilman maalivahtia, mutta tällä kertaa pallo ei verkkoon löytänyt. Pisteet siis Jawsille lukemin 3-4. Raatista ottelun parhaana palkittiin ansaitusti maalivahti Jasmin Riekkinen, joka piti joukkuetta pystyssä alun heikoilla hetkillä ja piti Raatin pelissä mukana.


SB Raatti - SB Welhot 2 - 6

Illan koitokseen emäntäjoukkue sai vastaansa vakuuttavasti tappioitta sarjaa johtavan SB Welhot. Raatti valmistautui kuitenkin otteluun välittämättä tilastoista ja lähti ennakkoluulottomasti pelaamaan omaa, aktiivista peliään, eikä halunnut missään vaiheessa päästää Welhoja helpolla. Ottelun ensimmäisestä maalista kuitenkin vastasi vierailija vajaan kolmen minuutin kohdalla. Kuitenkin alle puoli minuuttia tästä Raatti tasoitti pelin Lukkarisen maalilla, johon syötön tarjosi Turunen ja osoitti olevansa valmis haastamaan kärkijoukkueen tosissaan. Welhot vei kaikesta huolimatta pallollista peliä, mutta puolustus pelasi uhrautuvasti ja Jasmin Riekkinen hoiteli loppuja. Ensimmäisessä erässä Welhot pystyi vielä rankaisemaan kertaalleen ja tauolle siirryttiin 1-2 tilanteessa.

Toisen erän alussa Raatilla oli vaikeaa ja vierailija pystyikin toimittamaan pallon maaliin kahteen kertaan parin minuutin sisällä. Kotijoukkue jatkoi aktiivista puolustustaan ja sai eliminoitua pahimmat tilanteet. Erän loppupuolella kapteeni Suvi Savolainen pystyi vielä kaventamaan Eeva-Rea Morosoffin syötöstä 2-4:ään ja toi peliin lisää jännitystä.

Myös päätöserä eteni aiempien tavalla, Welhot hallitsi pallollista peliä ja Raatti pyrki häiritsemään sitä parhaansa mukaan ja iskemään terävästi vastaan. Erän puolenvälin tuntumassa Welhot toimitti palloa maalin takaa edustalle ja se harmillisesti pomppi, ehkä osittain tuurilla, Raatin maaliin ja muutti lukemiksi 2-5. Muutama minuutti tämän jälkeen Welhoille vihellettiin vapaalyönti täysin rikkeettömästä tilanteesta ja älykkäästi he käyttivät nilsiäläisten protestoinnin hyväkseen ja laittoivat pallon maaliin tehden loppulukemiksi 2-6. Raatin parhaansa ottelussa palkittiin vahvan pelin pelannut Mirva Lukkarinen.


- Ensimmäinen peli harmittaa aikalailla, kun nukuttiin alku ja ruvettiin pelaamaan vasta kolmannessa erässä ja nähtiin, että pystyttiin kontrolloimaan peliä. Mutta kaikki kolme erää on pelattava, jos haluaa otteluita voittaa. Kauden alla pelatusta harjoituspelistä (8-1 Jawsille) on kyllä menty eteenpäin huomattavasti. Toinen peli sarjan selkeästi parasta joukkuetta vastaan oli hyvä taistelu, mutta kaverin rutiinitaso on niin korkea meidän nuoreen joukkueeseen verrattuna, että pystyivät lopulta viemään ottelun selkeällä erolla. Saatiin toteutettua harjoiteltuja asioita jonkin verran, mutta tekemistä riittää vielä paljon. Tämä antaa kuitenkin paljon lisämotivaatiota loppukauteen. Usko joukkueeseen kasvaa kokoajan.


Kotiturnauksen tehotytöt:
Anu Hartikainen 2+0, Mirva Lukkarinen 1+1, Meri Turunen 0+2, Kaisa Väätäinen 1+0, Suvi Savolainen 1+0, Jelena Antikainen 0+1, Eeva-Rea Morosoff 0+1.


Seuraavat koitokset Raatin naisilla on edessä jo 7.1 Iisalmen hallilla, jossa vastaan tulevat TuuRa sekä Jaws toistamiseen.Sarjataulukko
 KuPa 26 
 RautU SB 26 
 SBL 23 
 SB Raatti21 
 KallSi 20 
 SB Netto 19 
 Apassit II 18 
 Pisaba II 14 
 VehVe III 12 
 SB Tumut

Edustus ottelut
09.03.2019 Nilsiä, Liikuntahalli
Apassit II - SB Raatti5 - 8
SB Raatti - SB Netto4 - 2Pojat 08-09 ottelut
05.05.2019 Lapinlahti, Monitoimihalli
SBL - SB Raatti8 - 9
SB Raatti maailmalla
   SB Raatti Facebookissa   SB Raatti Youtubessa
SB Raatti - Nimenhuuto.com

  © SB Raatti - Salibandyseura - 2005 - 2019
Toteutuksessa mukana: NPM Homepages ja Mainostoimisto Funlus Oy