SB Raatti tarjoaa
 » ETUSIVU
    - Uutiset
 » EXTRAT
 » JOUKKUEET
    - Edustus
        · Kotihalli
        · Otteluohjelma
        · Pelaajat
        · Pistepörssi
        · Saavutukset
        · Tilastot
    - Pojat kilpa 08-09
        · Otteluohjelma
        · Pelaajat
        · Pistepörssi
    - Sählykerho
    - Mukaan Raattiin?
    - Palkinnot
 » LINKIT
 » SB RAATTI RY
    - Historia
    - Jäseneksi
    - Tapahtumat
    - Tue toimintaa
    - Yhteystiedot
 » SPONSORIT
 » EXTRANET

Kuvagalleria
IMG_0424.jpg

Savolaist salibändyä teille tarjoaa SB RaattiTervetuloa SB Raatin nettisivuille! Niin kuin varmaan jo tiedättekin, SB Raatti on savolainen salibandyn monitoimiseura, jonka edustus joukkue pelaa IV-divisioonaa Savo-Karjalan aluelohkossa. Lisäksi joukkueella on kilpatoimintaa D2 pojissa.

Olemme olleet Suomen salibandyliiton (SSBL) jäseniä jo vuodesta 2005 alkaen. Toimintamme käsittää noin 40 salibandyn lisenssipelaajaa sekä lisäksi useita kymmeniä harrastajia.

 Edustus - Harjoitukset 3.8.2020 alkaen
 Keskiviikkoklo 20.30 - 22.00Lajitreenit, Pohjantien koulu
 Sunnuntaiklo 18.30 - 20.00Lajitreenit, Pohjantien koulu, Kuopio
 
 Kilparyhmä 08-09 - Harjoitukset 3.8.2020 alkaen
 Torstaiklo 19.00 - 20.30Lajitreenit, Hiltulanlahden koulu
 Sunnuntaiklo 17.00 - 18.30Lajitreenit, Pohjantien koulu
 
 Sählykerho (ikäryhmä 2011-2013) - Harjoitukset 7.9.2020 alkaen
 Maanantaiklo 17.30 - 18.30Lajitreenit, Jynkänlahden koulu, Kuopio


 Uutiset ja tapahtumat
 06.12.2020Tilastopaja: Tilastot päivitetty
 09.09.2020Tilastopaja: Otteluohjelmat päivitetty
 16.08.2020Tilastopaja: Edustuksen kauden 2020-2021 materiaalia
 10.08.2020Lasten sählykerhon ilmoittautuminen avattu
 09.08.2020SB Raatin edustuksen kauden päättäjäiset la 22.8.2020

Kaikki uutiset

 22.03.2012Edustus: Karsintapaikka jäi voiton päähän
SB Raatin edustuksen kauden 2011-2012 viimeinen turnaus pelattiin 17.3.2012 Iisalmen urheilutalolla. Panokset olivat nousukarsintoja ajatellen kovat, sillä viisi joukkuetta teoriassa kamppaili vielä paikasta sarjakakkoseksi. Vielä kun Ulma hävisi ensimmäisen paikalliskamppailunsa FBI II:lle, oli tilanne seuraavanlainen, että kaksi voittoa riitti jatkopeleihin.


PieSa - SB Raatti 7 - 2

Ensimmäiseen peliin vastaan asettui kentällisen verran vahvistunut Pielaveden Sampo. Aiemmat kohtaamiset kaudella olivat päättyneet maalin voittoihin kerran molemmille. Ja ensimmäinen erä lupaili taas kerran tiukkaa kamppailua. Ensimmäisenä maaliverkkoja heilutti Raatin Jani Riekkinen hienoisen pallon pomputtelun jälkeen. Maalin syötön kirjautti Panu Hartikainen. Maalin myötä Raatin peli hieman vapautui, mutta lisäosumia ei vain saatu tehtyä. Erää mentiin tasaiseen tahtiin ja tilanteita oli molemmissa päädyissä. Erän lopussa pallo harmillisesti kimposi maalille puolustaja Sami Räsäsen mailan kautta, josta PieSan pelaaja ohjasi pallon maaliin. Erätauolle siirryttiin tasaisissa 1-1 lukemissa.

Toinen erä alkoi hienoisella PieSan hallinnalla Raatin matalan karvauksen takia. Hallinnan kautta PieSa pystyi rakentamaan vaarallisia paikkoja maalille ja onnistuikin reiluun minuuttiin kahteen kertaan 20 peliminuutin kohdalla. Tässä vaiheessa Raatin valmentaja jo mietti aikalisän ottoa, sillä vastustajalla oli hienoinen ote pelistä ja 3-1 johtoasema. Oma peli saatiin kuitenkin kulkemaan, mutta harmillinen takaisku aivan erän viime minuuteilla johti aikalisän ottamiseen ajassa 27.19 4-1 maalin jälkeen. Aikalisällä painotettiin ottelun tärkeyttä ja nostettiin myös karvausta korkeammalle. Erätauolle mentiin kuitenkin 4-1 lukemissa.

Kolmanteen erään lähdettiin sitten selkeästi korkealla karvauksella. Lisää harmia toi myös Hartikaisen loukkaantuminen, joten kahdella kentällä mentiin ottelun loppuun. Paikkoja saatiin rakennettua, mutta PieSan maalivahti Hotti tuntui vetävän pidemmän korren jokaisessa tilanteessa, eikä rebaundeihinkaan ehditty riittävän ripeästi. Puolustuksen avaus ja hyökkäykseen panostus avasi omaa peliä ja PieSa pääsi rokottamaan vielä kolme kertaa. Laihan lohdun toi vielä ottelun loppuun Miikka Hanskin viivarannari Kimmo Korkalaisen syötöstä, joka upposi maaliin ajassa 44.44. PieSa oli tänään parempi maalein 7-2 ja ennen kaikkea pelasi viisikkona maltillisemmin.


SB Raatti - E-KI II 6 - 3

Toiseen otteluun vastaan asettui E-KI II Kuopiosta, jota vastaan alla oli maalin voitto ja tasapeli. E-KI oli selkeästi parantanut peliään alkukaudesta ja noussut kamppailemaan aina nousukarsintapaikasta. Otteluun ei kuitenkaan ollut enää selkeää panosta, vaan molemmat joukkueet pystyivät pelaamaan rennon ottelun kauden päätteeksi. Ottelu alkoikin heti hurlumhei tyyliin E-KIn maalilla, mutta tämän jälkeen Raatti alkoi hallita kentän tapahtumia. Ensimmäinen maali syntyi kuitenkin vasta ajassa 9.04, kun Joni Toivanen laukoi Sami Räsäsen loistavasta koko kentän poikkisyötöstä ottelun tasoihin. Erässä ei enää maaleja nähty, vaan erätauolle siirryttiin 1-1 lukemissa.

Toisesta erästä ei haluttu samanlaista kuin PieSa pelissä, vaan erään lähdettiin selkeästi omaa peliä parantaen. Erän ensimmäisestä osumasta vastasi siirretyn rangaistuksen aikana Antti Kivinen Pekka Ahon syötöstä. Seuraavan osuman iski Vesa Jääskeläisen Korkalaisen syötöstä vain pari minuuttia edellisestä. Seuraavassa vaihdossa E-KI joutui rikkomaan jäähyn arvoisesti, eikä aikaakaan, kun Toivanen sivalsi ottelun voittomaalin jo ajassa 22.26 ylivoimalla. Vielä ei Raatti löysännyt tahtiaan, vaan minuutti tästä ja Arto Taskinen siirsi kotijoukkueen Hanskin syötöstä jo 5-1 johtoon. Selkeä kaverin otteen herpaantuminen alkoi näkyä myös ylihyökkäämisenä ja Markus Aho joutui maalillaan torjumaan läpiajoja useaan otteeseen. Erän lopussa Taskinen ohjasi vielä ottelun toisensa ja erätauolle mentiin Raatin turvallisen tuntuisessa johdossa 6-1 Raatin viedessä erän peräti 5-0.

Viimeiseen erään kaveri tuli päälle kuin yleinen syyttäjä. Erän alku oli Raatille todella vaikea, kun E-KI kavensi 6-2 jo minuutin pelin jälkeen. Palloa ei meinattu saada omasta päästä millään pois ja oma peli oli aivan sekaisin. Pelaajavalmentaja Aho päätti katkaista kaverin momentumin taktisella aikalisällä ajassa 33.35 ja se kannatti. Peliin päästiin selkeästi taas mukaan, vaikka maaleja ei Raatin osalta enää erässä nähtykään. E-KIn Antti Tahvanainen pääsi vielä viimeistelemään hattutemppunsa rangaistuslaukauksesta kolme minuuttia ennen ottelun loppua. Lisämaaleja ei enää nähty ja ottelu päätettiin Raatin 6-3 voittoon.


"Harmillinen tappio ensimmäisestä pelistä, mutta otteluiden välinen pukukoppitunnelma kuitenkin paikkasi kirvelevää karsintapaikan menetystä. Joukkuehenki oli hyvä ja rennolla asenteella päästiin nauttimaan toisesta pelistä vielä selkeä voitto, joten kaudesta ja viimeisestä turnauksesta jäi pääpiirteittäin hyvä maku. Olisihan se karsintapaikka ollut kuitenkin hieno asia, mutta tällä kertaa PieSa oli selkeästi parempi lähes jokaisella osa-alueella. Voitot olisi pitänyt ottaa jo aiemmissa turnauksissa, sillä kauden aikana tuli useita helppoja pistemenetyksiä ja maalin tappioita, mutta niistä tarkemmin myöhemmin kausiraportin muodossa." Ynnäsi kauden viimeisen turnauksen antia pelaajavalmentaja Pekka Aho turnauksen jälkeen.


Päivän pistenikkarit:

Antti Kivinen 1+2, Joni Toivanen 2+0, Arto Taskinen 2+0, Miikka Hanski 1+1, Kimmo Korkalainen 0+2, Jani Riekkinen 1+0, Vesa Jääskeläinen 1+0, Sami Räsänen 0+1, Panu Hartikainen 0+1 ja Pekka Aho 0+1.


Turnauksen starat:

*** Markus Aho, oli aika ilmiömäinen. Eki pelissä puolenkymmentä läpiajoa napsi ja Piesa pelissäkin oli välillä ainoa joka taisteli sarjanousu mahdollisuudesta.

** Antti Kivinen, tehot 1+2, perinteistä poikkeavaa Anttia jakamalla uskomattomia syöttöjä, vaikka puolustusaktiivisuutta olisi kaivattu hieman lisää

* Arto Taskinen, pelasi edelleen hieman puolikuntoisena, mutta teki arvokasta työtä hyökkäysalueella kahden maalin muodossa


SB Raatin edustuksen kausi on nyt paketissa. Kautta vedetään vielä tarkemmin yhteen myöhemmin, mutta kiitokset jo etukäteen kaikille työssä mukana olleille ja ennen kaikkea pelaajille, sillä tämä kausi oli tähän mennessä Raatin paras nelosessa! Kiitos! Viralliset pelit edustuksen osalta siis päättyivät, mutta harjoitusten valossa seuraavat pelit pelataan Siilinjärvellä Kassara Cupissa 28.4.2012, jossa mahdollisesti haetaan jo tulevalle kaudelle uusia kujeita.


Sählykerho 2020-2021Sarjataulukko
 IK Svans 16 
 YT Jalpa 14 
 JoU 11 
 KallSi
 SB Raatti
 SB Jaws
 SBL
 AC Liiga
 Pisaba II
 XXL-kriisi

Edustus ottelut
22.11.2020 Nilsiä, Liikuntatalo
KallSi - SB Raatti6 - 4
Pisaba II - SB Raatti2 - 5

16.01.2021 Lapinlahti, Monitoimitalo
JoU - SB Raatti
SB Raatti - YT Jalpa


Pojat 08-09 ottelut
28.11.2020 Kajaani, Kajaanihalli
Varta Musta - SB Raatti8 - 4
Welhot Flames - SB Raatti8 - 5

16.01.2021 Nilsiä, Liikuntahalli
SB Raatti - Kaiku
SB Raatti - Welhot RocksSB Raatti maailmalla
   SB Raatti Facebookissa   SB Raatti Youtubessa
SB Raatti - Nimenhuuto.com

  © SB Raatti - Salibandyseura - 2005 - 2021
Toteutuksessa mukana: NPM Homepages ja Mainostoimisto Funlus Oy