SB Raatti tarjoaa
 » ETUSIVU
 » EXTRAT
    - Salibandypeli
 » JOUKKUEET
    - Edustus
        · Kotihalli
        · Otteluohjelma
        · Pelaajat
        · Pistepörssi
            · All the time
        · Saavutukset
        · Tilastot
    - Pojat kilpa 08-09
        · Otteluohjelma
        · Pelaajat
        · Pistepörssi
    - Sählykerho
    - Mukaan Raattiin?
    - Palkinnot
 » LINKIT
 » SB RAATTI RY
    - Historia
    - Jäseneksi
    - Tapahtumat
        · Joulumarkkinat
        · Raatti Cup
        · Suomen Cup
    - Tue toimintaa
    - Uutiset
    - Yhteystiedot
 » SPONSORIT
 » EXTRANET

Kuvagalleria
DSC_5562.jpg

Savolaist salibändyä teille tarjoaa SB RaattiTodellakin, tervetuloa SB Raatin nettisivuille! Niin kuin varmaan jo tiedättekin, SB Raatti on savolainen salibandyn monitoimiseura, jonka edustus joukkue pelaa IV-divisioonaa Savo-Karjalan aluelohkossa. Lisäksi joukkueella on kilpatoimintaa E1 pojissa.

Olemme olleet Suomen salibandyliiton (SSBL) jäseniä jo vuodesta 2005 alkaen. Toimintamme käsittää noin 40 salibandyn lisenssipelaajaa sekä lisäksi useita kymmeniä harrastajia.

KAIKKI SALIVUOROT ON TOISTAISEKSI PERUTTU KORONAVIRUKSEN VUOKSI. TILANNETTA SEURATAAN KOKO AJAN.

 Edustus - Harjoitukset 12.8.2019 alkaen
 Keskiviikkoklo 21.00 - 22.30Lajitreenit, Hiltulanlahden koulu
 Sunnuntaiklo 19.00 - 20.30Lajitreenit, Pohjantien koulu, Kuopio
 

 Lasten sählykerho - Harjoitukset 4.11.2019 alkaen
 Maanantaiklo 16.30 - 17.30Lajitreenit 5-8v, Jynkänlahden koulu, Kuopio
 Keskiviikkoklo 18.00 - 19.00Lajitreenit 9-12v, Kuopion Kristillinen koulu
 
 Kilparyhmä 08-09 - Harjoitukset 12.8.2019 alkaen
 Keskiviikkoklo 18.00 - 19.30Lajitreenit, Kuopion Kristillinen koulu
 Sunnuntaiklo 17.30 - 19.00Lajitreenit, Pohjantien koulu, Kuopio


 Uutiset ja tapahtumat
 14.03.2020Kaikki vuorot peruttu
 12.03.2020Kausi 2019-2020 keskeytetty
 22.02.2020Tilastopaja: E1-poikien tilastot
 20.01.2020Tilastopaja: Edustuksen ja E1-poikien tilastot
 02.12.2019Tilastopaja: Edustuksen ja E1-poikien tilastot

Kaikki uutiset

 22.03.2012Edustus: Karsintapaikka jäi voiton päähän
SB Raatin edustuksen kauden 2011-2012 viimeinen turnaus pelattiin 17.3.2012 Iisalmen urheilutalolla. Panokset olivat nousukarsintoja ajatellen kovat, sillä viisi joukkuetta teoriassa kamppaili vielä paikasta sarjakakkoseksi. Vielä kun Ulma hävisi ensimmäisen paikalliskamppailunsa FBI II:lle, oli tilanne seuraavanlainen, että kaksi voittoa riitti jatkopeleihin.


PieSa - SB Raatti 7 - 2

Ensimmäiseen peliin vastaan asettui kentällisen verran vahvistunut Pielaveden Sampo. Aiemmat kohtaamiset kaudella olivat päättyneet maalin voittoihin kerran molemmille. Ja ensimmäinen erä lupaili taas kerran tiukkaa kamppailua. Ensimmäisenä maaliverkkoja heilutti Raatin Jani Riekkinen hienoisen pallon pomputtelun jälkeen. Maalin syötön kirjautti Panu Hartikainen. Maalin myötä Raatin peli hieman vapautui, mutta lisäosumia ei vain saatu tehtyä. Erää mentiin tasaiseen tahtiin ja tilanteita oli molemmissa päädyissä. Erän lopussa pallo harmillisesti kimposi maalille puolustaja Sami Räsäsen mailan kautta, josta PieSan pelaaja ohjasi pallon maaliin. Erätauolle siirryttiin tasaisissa 1-1 lukemissa.

Toinen erä alkoi hienoisella PieSan hallinnalla Raatin matalan karvauksen takia. Hallinnan kautta PieSa pystyi rakentamaan vaarallisia paikkoja maalille ja onnistuikin reiluun minuuttiin kahteen kertaan 20 peliminuutin kohdalla. Tässä vaiheessa Raatin valmentaja jo mietti aikalisän ottoa, sillä vastustajalla oli hienoinen ote pelistä ja 3-1 johtoasema. Oma peli saatiin kuitenkin kulkemaan, mutta harmillinen takaisku aivan erän viime minuuteilla johti aikalisän ottamiseen ajassa 27.19 4-1 maalin jälkeen. Aikalisällä painotettiin ottelun tärkeyttä ja nostettiin myös karvausta korkeammalle. Erätauolle mentiin kuitenkin 4-1 lukemissa.

Kolmanteen erään lähdettiin sitten selkeästi korkealla karvauksella. Lisää harmia toi myös Hartikaisen loukkaantuminen, joten kahdella kentällä mentiin ottelun loppuun. Paikkoja saatiin rakennettua, mutta PieSan maalivahti Hotti tuntui vetävän pidemmän korren jokaisessa tilanteessa, eikä rebaundeihinkaan ehditty riittävän ripeästi. Puolustuksen avaus ja hyökkäykseen panostus avasi omaa peliä ja PieSa pääsi rokottamaan vielä kolme kertaa. Laihan lohdun toi vielä ottelun loppuun Miikka Hanskin viivarannari Kimmo Korkalaisen syötöstä, joka upposi maaliin ajassa 44.44. PieSa oli tänään parempi maalein 7-2 ja ennen kaikkea pelasi viisikkona maltillisemmin.


SB Raatti - E-KI II 6 - 3

Toiseen otteluun vastaan asettui E-KI II Kuopiosta, jota vastaan alla oli maalin voitto ja tasapeli. E-KI oli selkeästi parantanut peliään alkukaudesta ja noussut kamppailemaan aina nousukarsintapaikasta. Otteluun ei kuitenkaan ollut enää selkeää panosta, vaan molemmat joukkueet pystyivät pelaamaan rennon ottelun kauden päätteeksi. Ottelu alkoikin heti hurlumhei tyyliin E-KIn maalilla, mutta tämän jälkeen Raatti alkoi hallita kentän tapahtumia. Ensimmäinen maali syntyi kuitenkin vasta ajassa 9.04, kun Joni Toivanen laukoi Sami Räsäsen loistavasta koko kentän poikkisyötöstä ottelun tasoihin. Erässä ei enää maaleja nähty, vaan erätauolle siirryttiin 1-1 lukemissa.

Toisesta erästä ei haluttu samanlaista kuin PieSa pelissä, vaan erään lähdettiin selkeästi omaa peliä parantaen. Erän ensimmäisestä osumasta vastasi siirretyn rangaistuksen aikana Antti Kivinen Pekka Ahon syötöstä. Seuraavan osuman iski Vesa Jääskeläisen Korkalaisen syötöstä vain pari minuuttia edellisestä. Seuraavassa vaihdossa E-KI joutui rikkomaan jäähyn arvoisesti, eikä aikaakaan, kun Toivanen sivalsi ottelun voittomaalin jo ajassa 22.26 ylivoimalla. Vielä ei Raatti löysännyt tahtiaan, vaan minuutti tästä ja Arto Taskinen siirsi kotijoukkueen Hanskin syötöstä jo 5-1 johtoon. Selkeä kaverin otteen herpaantuminen alkoi näkyä myös ylihyökkäämisenä ja Markus Aho joutui maalillaan torjumaan läpiajoja useaan otteeseen. Erän lopussa Taskinen ohjasi vielä ottelun toisensa ja erätauolle mentiin Raatin turvallisen tuntuisessa johdossa 6-1 Raatin viedessä erän peräti 5-0.

Viimeiseen erään kaveri tuli päälle kuin yleinen syyttäjä. Erän alku oli Raatille todella vaikea, kun E-KI kavensi 6-2 jo minuutin pelin jälkeen. Palloa ei meinattu saada omasta päästä millään pois ja oma peli oli aivan sekaisin. Pelaajavalmentaja Aho päätti katkaista kaverin momentumin taktisella aikalisällä ajassa 33.35 ja se kannatti. Peliin päästiin selkeästi taas mukaan, vaikka maaleja ei Raatin osalta enää erässä nähtykään. E-KIn Antti Tahvanainen pääsi vielä viimeistelemään hattutemppunsa rangaistuslaukauksesta kolme minuuttia ennen ottelun loppua. Lisämaaleja ei enää nähty ja ottelu päätettiin Raatin 6-3 voittoon.


"Harmillinen tappio ensimmäisestä pelistä, mutta otteluiden välinen pukukoppitunnelma kuitenkin paikkasi kirvelevää karsintapaikan menetystä. Joukkuehenki oli hyvä ja rennolla asenteella päästiin nauttimaan toisesta pelistä vielä selkeä voitto, joten kaudesta ja viimeisestä turnauksesta jäi pääpiirteittäin hyvä maku. Olisihan se karsintapaikka ollut kuitenkin hieno asia, mutta tällä kertaa PieSa oli selkeästi parempi lähes jokaisella osa-alueella. Voitot olisi pitänyt ottaa jo aiemmissa turnauksissa, sillä kauden aikana tuli useita helppoja pistemenetyksiä ja maalin tappioita, mutta niistä tarkemmin myöhemmin kausiraportin muodossa." Ynnäsi kauden viimeisen turnauksen antia pelaajavalmentaja Pekka Aho turnauksen jälkeen.


Päivän pistenikkarit:

Antti Kivinen 1+2, Joni Toivanen 2+0, Arto Taskinen 2+0, Miikka Hanski 1+1, Kimmo Korkalainen 0+2, Jani Riekkinen 1+0, Vesa Jääskeläinen 1+0, Sami Räsänen 0+1, Panu Hartikainen 0+1 ja Pekka Aho 0+1.


Turnauksen starat:

*** Markus Aho, oli aika ilmiömäinen. Eki pelissä puolenkymmentä läpiajoa napsi ja Piesa pelissäkin oli välillä ainoa joka taisteli sarjanousu mahdollisuudesta.

** Antti Kivinen, tehot 1+2, perinteistä poikkeavaa Anttia jakamalla uskomattomia syöttöjä, vaikka puolustusaktiivisuutta olisi kaivattu hieman lisää

* Arto Taskinen, pelasi edelleen hieman puolikuntoisena, mutta teki arvokasta työtä hyökkäysalueella kahden maalin muodossa


SB Raatin edustuksen kausi on nyt paketissa. Kautta vedetään vielä tarkemmin yhteen myöhemmin, mutta kiitokset jo etukäteen kaikille työssä mukana olleille ja ennen kaikkea pelaajille, sillä tämä kausi oli tähän mennessä Raatin paras nelosessa! Kiitos! Viralliset pelit edustuksen osalta siis päättyivät, mutta harjoitusten valossa seuraavat pelit pelataan Siilinjärvellä Kassara Cupissa 28.4.2012, jossa mahdollisesti haetaan jo tulevalle kaudelle uusia kujeita.Sarjataulukko
 BBU 21 
 Apassit II 18 
 KallSi 16 
 SIFK 15 
 YT Jalpa 14 
 SB Raatti12 
 Pisaba II
 SB Jaws
 SBL
 SB Netto

Edustus ottelut
08.02.2020 Kuopio, Ylä-Pyörön koulu
SB Jaws - SB Raatti4 - 5
SB Raatti - SB Netto8 - 5

29.02.2020 Pieksämäki, Urheilutalo
SB Raatti - YT Jalpa
BBU - SB Raatti


Pojat 08-09 ottelut
22.02.2020 Varkaus, Liikuntahalli
SB Raatti - Kaiku5 - 5
VarTa - SB Raatti5 - 2

15.03.2020 Kaavi, Koulukeskus
SB Raatti - LeBa-96 Spades
SBL - SB RaattiSB Raatti maailmalla
   SB Raatti Facebookissa   SB Raatti Youtubessa
SB Raatti - Nimenhuuto.com

  © SB Raatti - Salibandyseura - 2005 - 2020
Toteutuksessa mukana: NPM Homepages ja Mainostoimisto Funlus Oy