SB Raatti tarjoaa
 » ETUSIVU
    - Uutiset
 » EXTRAT
 » JOUKKUEET
    - Edustus
        · Kotihalli
        · Otteluohjelma
        · Pelaajat
        · Pistepörssi
        · Saavutukset
        · Tilastot
    - Pojat kilpa 08-09
        · Otteluohjelma
        · Pelaajat
        · Pistepörssi
    - Sählykerho
    - Mukaan Raattiin?
    - Palkinnot
 » LINKIT
 » SB RAATTI RY
    - Historia
    - Jäseneksi
    - Tapahtumat
    - Tue toimintaa
    - Yhteystiedot
 » SPONSORIT
 » EXTRANET

Kuvagalleria
IMG_4349.jpg

Savolaist salibändyä teille tarjoaa SB RaattiTervetuloa SB Raatin nettisivuille! Niin kuin varmaan jo tiedättekin, SB Raatti on savolainen salibandyn monitoimiseura, jonka edustus joukkue pelaa IV-divisioonaa Savo-Karjalan aluelohkossa. Lisäksi joukkueella on kilpatoimintaa D2 pojissa.

Olemme olleet Suomen salibandyliiton (SSBL) jäseniä jo vuodesta 2005 alkaen. Toimintamme käsittää noin 40 salibandyn lisenssipelaajaa sekä lisäksi useita kymmeniä harrastajia.

 Edustus - Harjoitukset 3.8.2020 alkaen
 Keskiviikkoklo 20.30 - 22.00Lajitreenit, Pohjantien koulu
 Sunnuntaiklo 18.30 - 20.00Lajitreenit, Pohjantien koulu, Kuopio
 
 Kilparyhmä 08-09 - Harjoitukset 3.8.2020 alkaen
 Torstaiklo 19.00 - 20.30Lajitreenit, Hiltulanlahden koulu
 Sunnuntaiklo 17.00 - 18.30Lajitreenit, Pohjantien koulu
 
 Sählykerho (ikäryhmä 2011-2013) - Harjoitukset 7.9.2020 alkaen
 Maanantaiklo 17.30 - 18.30Lajitreenit, Jynkänlahden koulu, Kuopio


 Uutiset ja tapahtumat
 06.12.2020Tilastopaja: Tilastot päivitetty
 09.09.2020Tilastopaja: Otteluohjelmat päivitetty
 16.08.2020Tilastopaja: Edustuksen kauden 2020-2021 materiaalia
 10.08.2020Lasten sählykerhon ilmoittautuminen avattu
 09.08.2020SB Raatin edustuksen kauden päättäjäiset la 22.8.2020

Kaikki uutiset

 19.11.2011Naiset: Naisille Juukasta kolme pistettä
SB Raatin naiset matkasivat isänpäivänä Juukaan mielessään neljän pisteen potti. Ensimmäistä kertaa tällä kaudella mukaan saatiin koko rosteri. Maalivahdin lisäksi pöytäkirjaan listattiin peräti 16 kenttäpelaajaa ja näin ollen valmennukselle asetettiin positiivinen ongelma peluutuksen suhteen.


SB Raatti - Coach Team 4 - 4

Aamun ensimmäisessä ottelussa Raatti sai siis vastaansa kotikenttäetua nauttineen Coach Teamin. Heti kättelyssä onnetar käänsi selkänsä raattilaisille, kun ensimmäisessä vaihdossa pallo pomppi sisään Jasmin Riekkisen selästä. Sen ei kuitenkaan annettu häiritä omaa tekemistä ja parin minuutin kohdalla Anu Hartikainen laukoikin tasoitusmaalin, hienon keskialueen riiston jälkeen. Vain vajaa minuutti tästä Linda Oksman pääsi nautiskelemaan Jelena Antikaisen tarjoilusta ja johtomaali oli syntynyt. Sen jälkeen alkoi melkoinen "hurlumhei" ja mentiin päästä päähän hurjaa vauhtia. Keskialueella molemmat joukkueet pelasivat huolimattomasti ja peli kääntyi vuorollaan molempiin päätyihin. Ainoastaan kotijoukkue pystyi kuitenkin käyttämään yhden paikoistaan tehden erätauon lukemiksi 2-2.
Myös toinen erä oli varsinkin vierailijoilla melko huolimatonta pelaamista sekä keskialueella että oman maalin edustalla. Onneksi Riekkinen oli maalillaan iskussa ja piti Raatin pelissä mukana. Toinen erä meni emäntäjoukkueelle 1-2, Raatin maalista vastasi Meri Turunen ja syötön tarjoili Iida Savolainen.
Päätöserään Raatti siis lähti vastoin odotuksia maalin takaa-ajoasemasta. Tauolla edelleen korostettiin omaa tekemistä. Pelin painopiste alkoikin hiljalleen kääntyä juukalaisten päätyyn. Maalinteko vain tuntui olevan hieman hankalaa. Edes ylivoima ei tuottanut tulosta, vaikka paikkoja syntyikin. Noin kolme minuuttia ennen loppua Raatti haki aikalisästä lisää virtaa loppuminuuteille. Aikalisä toimi hyvinkin nopeasti, kun muutaman sekunnin kuluttua tutkapari Turunen - Savolainen olivat jälleen upottamassa palloa verkkoon tasoittaen pelin 4-4:ään. Lopussa nilsiäläiset pyrkivät vielä kaikin voimin hakemaan voittomaalia, mutta puolustamaan vetäytynyt Coach Team pystyi pitämään lukemat tasoissa.

- Tasapeli tuntui kuin tappiolta, kun ottaa huomioon pelin kulun. Tosin ei oltu alusta asti hereillä ja annettiin kaverille vähän turhan helppoja maaleja. Mentiin kuitenkin jälleen erä erältä eteenpäin, mutta lähtötaso oli tällä kertaa ehkä jopa luvattoman vaisu, kuului kommentteja valmennuksesta.


Veikot - SB Raatti 1 - 4

Toisessa ottelussa kentän toiselle puoliskolle asteli Veikot Vuorelasta. Ottelu lähti Raatin kannalta käyntiin aivan eri tavalla kuin ensimmäinen. Kaikki kolme kentällistä pystyi viemään peliä vahvasti Veikkopäätyyn ja luomaan maalintekopaikkoja liukuhihnalta. Verkot heiluivat kuitenkin ensimmäisen kerran vasta vajaan 10 minuutin kohdalla, kun Suvi Savolainen sai syötön Marjo Hanskilta ja täräytti pallon ylänurkkaan. Pelin kuva jatkui samanlaisena ja Veikoilla oli ajoittain vaikeuksia päästä edes puolen kentän yli. Harvat puolittaiset vastahyökkäykset hoiteli Riekkinen tolppien välissä. Erän loppuminuuteilla Jelena Antikainen näytti koko joukkueelle mallia pukukopissa painotetusta röyhkeydestä hyökkäysalueella kiertäen kulmasta maalille ja laukoi pallon tarkasti takakulmaan. Maaliin syötön merkkautti Linda Oksman.
Toisessa erässä nähtiin yllättäen vain yksi maali, joka tuli ylivoimalla Anu Hartikaisen tarjotessa Suvi Savolaiselle loistavan syötön alivoimaneliön keskelle eikä hän erehtynyt, vaan verkko heilahti Veikkovahdin selän takana. Näin tilanne oli tauolle mentäessä 0-3 eli löysäilyyn ei ollut varaa, vaan päätöserään oli laitettava kaikki jäljellä olevat paukut peliin.
Viimeisen erän lataus meni kenties hieman ylikin ja Raatti otti kaksi jäähyä aivan peräjälkeen. 5-3 -alivoima kestettiin kuitenkin hienosti eikä av- maalikaan ollut kaukana. Alivoimien jälkeen peli oli hieman sekaisin ja Veikkojen pelaaja pääsi yksin läpi ja sai nostettua pallon maalin kattoon. Hetken päästä Linda Oksman sai kuitenkin syötön Jelena Antikaiselta ja sinetöi loppulukemiksi 1-4.

- Ottelu oli alusta loppuun meidän hallintaa ja kaverilla paikat oli kiven alla. Meidän liike oli hyvää ja paikkoja saatiin luotua, mutta viimeistelyssä oli huonoa tuuria ja hieman huolimattomuutta. Maalintekoa täytyy harjoitella, että saadaan enemmän hyötyä irti muuten hyvästä hyökkäyspelaamisesta. Täysiä pisteitä lähdettiin hakemaan ja yksi jäi uupumaan, joten täysin tyytyväinen ei voi olla. Pelillisiä juttuja saatiin kuitenkin vietyä taas eteenpäin ja se on positiivista. Ennen seuraavaa turnausta tullaan testailemaan vielä erilaisia kenttäkoostumuksia ja haetaan pelaamiseen lisää röyhkeyttä, arvioi mennyttä ja hieman tulevaa valmennuksesta Markku Turunen.


Tehotytöt turnauksessa:
Linda Oksman 2+1, Jelena Antikainen 1+2, Meri Turunen 2+0, Suvi Savolainen 2+0, Anu Hartikainen 1+1, Iida Savolainen 0+2, Marjo Hanski 0+1.


Seuraavan turnauksen Raatin naiset pelaavat 4.12 Kuopion Studentialla, jossa vastassa ovat E-KI sekä Welhot II. Siellä tavoite on jälleen tuttu: Pelillisiä juttuja viedään eteenpäin mahdollisimman paljon ja sitä kautta uskotaan täyteen pistepottiin.


Sählykerho 2020-2021Sarjataulukko
 IK Svans 16 
 YT Jalpa 14 
 JoU 11 
 KallSi
 SB Raatti
 SB Jaws
 SBL
 AC Liiga
 Pisaba II
 XXL-kriisi

Edustus ottelut
22.11.2020 Nilsiä, Liikuntatalo
KallSi - SB Raatti6 - 4
Pisaba II - SB Raatti2 - 5

16.01.2021 Lapinlahti, Monitoimitalo
JoU - SB Raatti
SB Raatti - YT Jalpa


Pojat 08-09 ottelut
28.11.2020 Kajaani, Kajaanihalli
Varta Musta - SB Raatti8 - 4
Welhot Flames - SB Raatti8 - 5

16.01.2021 Nilsiä, Liikuntahalli
SB Raatti - Kaiku
SB Raatti - Welhot RocksSB Raatti maailmalla
   SB Raatti Facebookissa   SB Raatti Youtubessa
SB Raatti - Nimenhuuto.com

  © SB Raatti - Salibandyseura - 2005 - 2021
Toteutuksessa mukana: NPM Homepages ja Mainostoimisto Funlus Oy