SB Raatti tarjoaa
 » ETUSIVU
    - Uutiset
 » EXTRAT
 » JOUKKUEET
    - Edustus
        · Kotihalli
        · Otteluohjelma
        · Pelaajat
        · Pistepörssi
        · Saavutukset
        · Tilastot
    - Pojat kilpa 08-09
        · Otteluohjelma
        · Pelaajat
        · Pistepörssi
    - Sählykerho
    - Mukaan Raattiin?
    - Palkinnot
 » LINKIT
 » SB RAATTI RY
    - Historia
    - Jäseneksi
    - Tapahtumat
    - Tue toimintaa
    - Yhteystiedot
 » SPONSORIT
 » EXTRANET

Kuvagalleria
IMG_0670_edited.jpg

Savolaist salibändyä teille tarjoaa SB RaattiTervetuloa SB Raatin nettisivuille! Niin kuin varmaan jo tiedättekin, SB Raatti on savolainen salibandyn monitoimiseura, jonka edustus joukkue pelaa IV-divisioonaa Savo-Karjalan aluelohkossa. Lisäksi joukkueella on kilpatoimintaa D2 pojissa.

Olemme olleet Suomen salibandyliiton (SSBL) jäseniä jo vuodesta 2005 alkaen. Toimintamme käsittää noin 40 salibandyn lisenssipelaajaa sekä lisäksi useita kymmeniä harrastajia.

 Edustus - Harjoitukset 3.8.2020 alkaen
 Keskiviikkoklo 20.30 - 22.00Lajitreenit, Pohjantien koulu
 Sunnuntaiklo 18.30 - 20.00Lajitreenit, Pohjantien koulu, Kuopio
 
 Kilparyhmä 08-09 - Harjoitukset 3.8.2020 alkaen
 Torstaiklo 19.00 - 20.30Lajitreenit, Hiltulanlahden koulu
 Sunnuntaiklo 17.00 - 18.30Lajitreenit, Pohjantien koulu
 
 Sählykerho (ikäryhmä 2011-2013) - Harjoitukset 7.9.2020 alkaen
 Maanantaiklo 17.30 - 18.30Lajitreenit, Jynkänlahden koulu, Kuopio


 Uutiset ja tapahtumat
 06.12.2020Tilastopaja: Tilastot päivitetty
 09.09.2020Tilastopaja: Otteluohjelmat päivitetty
 16.08.2020Tilastopaja: Edustuksen kauden 2020-2021 materiaalia
 10.08.2020Lasten sählykerhon ilmoittautuminen avattu
 09.08.2020SB Raatin edustuksen kauden päättäjäiset la 22.8.2020

Kaikki uutiset

 12.12.2013Edustus: Kuopiossa kaksi erähäviötä ja nolla pistettä
Edustuksen kausi jatkui 24.11.2013 Studentialla, kun vastaan asettuivat sarjan kärkikaksikko In-Team ja Salpa. Molemmat joukkueet koostuvat käytännössä entisistä 2-divaripelaajista E-KIn ja Salpan edustuksen luovuttua sarjapaikoista kahden vuoden sisällä. Luvassa oli siis ottelut, jossa Raatti pistettiin ensimmäistä kertaa todelliseen testiin. Tilannetta ei helpottanut kolmen tärkeän pelaajan puuttuminen, mutta jalkeille oli saatu kuitenkin kaksi kentällistä.


Salpa - SB Raatti 6 - 2 (1-1, 4-0, 1-1)

Ensimmäinen ottelu tarjosi tasaista vääntöä käytännössä läpi koko ottelun. Raatti pääsi ottelussa heti johtoon Arto Taskisen maalilla Ville Janssonin laukauksen jälkitilanteesta. Salpa kuitenkin tasoitti ottelun muutaman minuutin pelin jälkeen. Erä jaettiin maalein 1-1.

Toiseen erän jatkettiin siitä, mihin edellinen jäi. Tasaisissa merkeissä mentiin erää eteenpäin, kunnes Raatille koitti kaksi synkkää hetkeä. Erä ehti vanheta jo 10 minuuttia, kun Salpa teki kaksi nopeaa maalia 12 sekunnissa. Maalitehtailu ei jäänyt pelkästään tähän, vaan Salpa rokotti toistamiseen samanlaisella mylläkällä erän viimeisellä minuutilla tehden kaksi osumaa 14 sekunnissa. Erätauolle mentiin siis murskaavissa 5-1 lukemissa.

Kolmas erä oli Raatin kannalta taas pelillisesti hyvä, vaikka varsinaista loppukiriä ei ottelussa enää saatu aikaiseksi. Molemmat tekivät erään yhden osuman, joista Raatin osumasta vastasi puolustaja Tommi Myöhänen Kimmo Korkalaisen syötöstä. Kokenut Salpa piti varmasti hankkimansa maalieron taululla ja ottelu kirjattiin kotijoukkueelle maalein 6-2.


In-Team - SB Raatti 6 - 5 (0-1, 1-2, 5-2)

Toiseen otteluun vastustaja ei ainakaan helpottunut, sillä In-Teamilla oli alla vain yksi pistemenetys tältä kaudelta. Joukkueiden välistä historiaa kaivoi Raatin kannalta ilkeät harjoitusottelulukemat vuoden takaa, jossa kyyti oli ollut kylmää. Nyt oli siis takaisinmaksun aika. Ensimmäinen erä oli maalipaikkojen valossa tasainen. Molemmat maalivahdit hoitivat tonttinsa varmasti. Raatin työ palkittiin kuitenkin erän lopussa, kun Kimmo Korkalainen pääsi kolmen vastustajan ahdistelusta huolimatta puolittaiseen läpiajoon ja viimeisteli varmasti Raatin johtoon. Syötön maaliin kirjautti itselleen Sami Räsänen. Tämä osuma oli erän ainoa ja erätauolle mentiin 0-1 lukemissa.

Toiseen erään odotettiin vastustajalta selkeää parannusta, mutta Raatti jaksoi uskollisesti puolustaa maaliaan. Erän puolen välin paikkeilla In-Teamin tehopelaaja Perttu Kankkunen pääsi keskeltä tälläämään tasoitusosuman. Raatti ei kuitenkaan lannistunut, vaan iski taas erän lopussa. Ensin vapaalyöntikuvien päätteeksi Vesa Jääskeläinen laukoi Pekka Ahon vapauttavan syötön maaliin ja heti perään nähtiin ehkä kauden kaunein yhdistelmä. Asialla oli meidän 89 kentällinen Markus-Jori-Kimmo, joka sahasi In-Teamin puolustuksen ristiin ja Jori Markkanen viimeisteli roikkupallolla maalin. Raatin maalilla loisto-ottelun pelannut Lauri Virtanen oli erässä elementissään ja tauolle mentiin mukavissa 1-3 lukemissa.

Päätöserään tiedettiin, että vastustaja tulee täysillä. In-Team onnistuikin heti alkuun kavennusosumassa näyttävällä osumalla. Vain minuutti edellisestä Raatin viidestä katkomahdollisuudesti huolimatta In-Team puristi väkisellä ottelun tasoihin ja peli oli kolmessa minuutissa tasan 3-3. Raatti kokosi rivinsä kuitenkin nopeasti ja pääsi taas peliin mukaan. Ottelun ehkä merkittävimmistä käännekohdista tapahtui viisi minuuttia ennen päätössummerin soimista, kun Raatin Vesa Jääskeläinen loukkaantui keskialueen tilanteessa, jonka seurauksena In-Team viimeisteli tyhjältä sentterin tontilta ottelun ensimmäistä kertaa johtoon Raatin pelaajien odotellessa tuomarin pillin soimista. Tilanteesta sisuuntuneena Raatin liekeissä ollut kakkoskenttä tasoitti pelin heti aloituksesta nyt Korkalaisen tehdessä maalin Markus Ahon syötöstä. Heti perään Raatti sai mylläkän hyökkäyspäähän, mutta harmiksi vastustajan maalilla hyvän ottelun pelannut kokenut Ville Kortelainen liimasi laukauksen näppeihinsä ja heitti ex-divaripelaaja Simo Väänäsen läpiajoon ja peli oli 5-4 In-Teamille. In-Team käytti maalin jälkeen oman aikalisänsä, kun peliä oli pelattu 40:33. In-Team onnistui vielä kerran maalinteossa ja Raatti yritti ottelun tasoitusta ilman maalivahtia. Kerran pallo saatiin vielä Ahon veljesten toimesta maaliin, mutta In-Team kirjasi harmittavan 6-5 voiton todella tasaisen ottelun päätteeksi.


Turnaus antoi hyvät eväät loppukautta silmällä pitäen, vaikka pistesaldo näyttikin puhdasta nollaa. Vastassa oli kaksi sarjan kovinta joukkuetta ja hävittiin tänään vain kaksi erää. Tasaisella suorittamisella ja muutamien viisikkopuolustuksen virheiden korjauksella molemmat pelit olisivat voineet kääntyä voitoiksi. Maalipaikkoja saatiin molemmissa peleissä rakennettua läpi koko ottelun ottaen huomioon vastutajien taustat. Erityisesti meidän vuonna 89 syntyneiden pelaajien kentällinen oli liekeissä, joka oli ilo huomata. Kommentoi turnauksen kulkua valmentaja Pekka Aho.


Päivän tehokkaimmat Top 3:
Kimmo 2+2, Markus 1+1, Pekka 0+2


Tähdistö Salpa ottelu:
*** Tommi Myöhänen (periksiantamatonta taistelua ja loppuun maali)
** Ville Jansson (paljon hyvää työtä hyökkäysalueella, tehot 0+1)
* Sami Räsänen (varmaa puolustuspään pelaamista läpi koko ottelun)

Tähdistö In-Team ottelu:
*** Kimmo Korkalainen (selkeästi joukkueen pirtein joka osa-alueella, tehot 2+1)
** Lauri Virtanen (syttyi maalilla kovaan otteluun)
* Markus Aho ja Jori Markkanen (säestivät liekeissä ollut kakkoskenttää omalla panoksellaan)


SB Raatin pelit jatkuvat syyskauden päättävällä turnauksella 14.12.2013 Lapinlahdella, jossa vastaan asettuvat turnausta isännöivä SBL sekä RT Siilinjärveltä. Luvassa kaksi mielenkiintoista ja täysin erilaista ottelua. Tulethan mukaan kannustamaan Raatin takaisin voittojen tielle.


Sählykerho 2020-2021Sarjataulukko
 IK Svans 16 
 YT Jalpa 14 
 JoU 11 
 KallSi
 SB Raatti
 SB Jaws
 SBL
 AC Liiga
 Pisaba II
 XXL-kriisi

Edustus ottelut
22.11.2020 Nilsiä, Liikuntatalo
KallSi - SB Raatti6 - 4
Pisaba II - SB Raatti2 - 5

16.01.2021 Lapinlahti, Monitoimitalo
JoU - SB Raatti
SB Raatti - YT Jalpa


Pojat 08-09 ottelut
28.11.2020 Kajaani, Kajaanihalli
Varta Musta - SB Raatti8 - 4
Welhot Flames - SB Raatti8 - 5

16.01.2021 Nilsiä, Liikuntahalli
SB Raatti - Kaiku
SB Raatti - Welhot RocksSB Raatti maailmalla
   SB Raatti Facebookissa   SB Raatti Youtubessa
SB Raatti - Nimenhuuto.com

  © SB Raatti - Salibandyseura - 2005 - 2021
Toteutuksessa mukana: NPM Homepages ja Mainostoimisto Funlus Oy