SB Raatti tarjoaa
 » ETUSIVU
 » EXTRAT
    - Salibandypeli
 » JOUKKUEET
    - Edustus
        · Kotihalli
        · Otteluohjelma
        · Pelaajat
        · Pistepörssi
            · All the time
        · Saavutukset
        · Tilastot
    - Sählykerho
    - Mukaan Raattiin?
    - Palkinnot
 » LINKIT
 » SB RAATTI RY
    - Historia
    - Jäseneksi
    - Tapahtumat
        · Joulumarkkinat
        · Raatti Cup
        · Suomen Cup
    - Tue toimintaa
    - Uutiset
    - Yhteystiedot
 » SPONSORIT
 » EXTRANET

Kuvagalleria
IMG_4438.jpg

Savolaist salibändyä teille tarjoaa SB RaattiTodellakin, tervetuloa SB Raatin nettisivuille! Niin kuin varmaan jo tiedättekin, SB Raatti on savolainen salibandyn monitoimiseura, jonka edustus joukkue pelaa IV-divisioonaa Savo-Karjalan aluelohkossa.

Olemme olleet Suomen salibandyliiton (SSBL) jäseniä jo vuodesta 2005 alkaen. Toimintamme käsittää noin 20 salibandyn lisenssipelaajaa sekä lisäksi useita kymmeniä harrastajia. Järjestämme lisäksi perinteisiä nilsiäläisiä tapahtumia, kuten Nilsiän joulumarkkinat yhteistyössä kaupungin kanssa ja tuemme tapahtumilla mm. Nilsiän kehitysvammaisten parissa tehtävää työtä.

 Edustus - Harjoitukset 1.1.2018 alkaen
 Keskiviikkoklo 20.30 - 21.30Harkkapelivuoro, Kuopion kristillinen koulu
 Perjantaiklo 20.00 - 21.30Lajitreenit, Pohjantien koulu, Kuopio
 Sunnuntaiklo 19.30 - 21.00Lajitreenit, Pohjantien koulu, Kuopio

 Lasten sählykerho - Harjoitukset 6.9.2017 alkaen
 Keskiviikkoklo 16.30 - 17.30Lajitreenit 9-11v, Jynkänlahden koulu, Kuopio
 Keskiviikkoklo 17.30 - 18.00Taitoryhmä 9-11v, Jynkänlahden koulu, Kuopio
 Keskiviikkoklo 17.30 - 18.30Lajitreenit 5-8v, Jynkänlahden koulu, Kuopio


 Uutiset ja tapahtumat
 18.03.2018Salibandyjuniorit: 08-09 juniorien sarjaankutsu
 17.03.2018Tilastopaja: Edustuksen tilastot päivitetty
 13.12.2017Sählykerhot joulutauolle pikkujoulujen kautta
 30.09.2017Sählykerhot: Muutamia paikkoja vapaana
 19.09.2017Tiedote: Pohjantien salissa vesivahinko

Kaikki uutiset

 12.01.2012Naiset: Naiset hakivat Iisalmesta kaksi pistettä
SB Raatin naisten joukkue lähti vuoden ensimmäiseen turnaukseen Iisalmeen tavoitteenaan kaksi voittoa. Vain yksi pelaaja puuttui kokoonpanosta, joten pelaamaan päästiin kolmella viisikolla. Pyhistä huolimatta alla oli kohtuullisen hyvät pari harjoitteluviikkoa. Ainoa kysymysmerkki oli Iisalmen täysimittainen ja tahmea matto, jossa naisten joukkue ei ollut ennen pelannut.


SB Raatti - TuuRa 5 - 2

Päivän ensimmäinen mittelö pelattiin sarjajumbona operoivaa Tuusniemen Rajua vastaan. Peliä lähdettiin kuitenkin pelaamaan täysin oman suunnitelman mukaan välittämättä vastustajasta tai sarjataulukosta. Pelillisestä tasoerosta ei ollutkaan missään vaiheessa epäselvyyttä, kun peli pyöri lähes tauotta TuuRan päädyssä. Ensimmäinen erä oli kuitenkin kaikesta huolimatta maaliton tuusniemeläismaalivahdin pelatessa vahvaa peliä.

Erätauolla puhuttiin maskipelaamisen merkityksestä ja toiseen erään se alkoi parantua. Toinen erä menikin Raatille 2-0. Maalintekijöinä toimivat Marjo Hanski ja Mirva Lukkarinen, joihin syötöt tarjosivat Anu Hartikainen ja Jelena Antikainen.

Kun kolmannen erän alkuun Suvi Savolainen vielä rokotti Hanskin syötöstä, niin ottelussa alkoi olla ratkaisun makua. Tilanne oli kuitenkin kaikkea muuta kuin ratkennut. Pelaaminen passivoitui ja oli todella hidasta sekä huolimatonta. Niinpä TuuRa pääsikin rankaisemaan pariin otteeseen reilun minuutin aikana ja ero oli enää yhden maalin verran. Tämä herätti tytöt jälleen nykypäivään ja Tuuli Rissanen pamautti hetken päästä ylivoimalla komean kudin aivan maalin kattoon Lukkarisen syötöstä. Hanski kaunisteli vielä lukemia Kaisa Väätäisen syötöstä ja viimeisteli loppulukemiksi 5-2. Pelin kulusta kertoo jotakin se, että Raatti laukoi ottelussa yli 30 kertaa ja TuuRan vedot jäivät noin kymmeneen. Ottelun parhaana Raatista palkittiin Mirva Lukkarinen. Esille voidaan nostaa myös pirteästi esiintynyt hyökkäyskolmikko Morosoff-Savolainen-Hanski.


SB Jaws - SB Raatti 5 - 3

Toisessa ottelussa Raatti sai revanssin mahdollisuuden viime turnauksesta, kun Nilsiässä vieraillut SB Jaws saapui toiselle kenttäpuoliskolle. Jawsin vahvuudet oli kartoitettu ja pyrittiin eliminoimaan niitä, mutta heti toisella minuutilla vastahyökkäys puri ja Raatti joutui kaivamaan pallon omasta maalistaan. Seuraavasta maalista vastasi Raatti, kun Suvi Savolainen laukoi ylivoimalla viivasta ja hyvän maskipelaamisen seurauksena pallo painui alakulmaan. Syötön tarjosi Hartikainen. Seuraavaa maalia saatiin odotella erän lopulle saakka, kun Jaws iski jälleen tehokkaasti ja nopeasti vastaan iski pallon maaliin.

Toiseen erään Raatti lähti siis yhden maalin takaa-ajoasemasta. Seuraavaa maalia saatiin odotella aivan toisen erän lopulle. Silloin nähtiinkin oikein kunnon maalikarkelot, kun pariin minuuttiin tehtailtiin neljä maalia. Maalinteon aloitti Jaws siirtymällä 3-1 johtoon. Aivan hetken päästä Meiju Manninen teki viivalaukauksellaan uransa ensimmäisen maalin naisten sarjassa Lukkarisen syöttäessä ja hetki tästä Suvi Savolainen toi pelin jo tasoihin jälleen Hartikaisen syötöstä. Vielä puoli minuuttia ennen erän päättymistä Jaws pystyi kuitenkin pomputtelemaan pallon vielä kertaalleen maaliin ja pääsi päätöserään yhden maalin karkumatkalta.

Kolmas erä mentiin tasaisissa merkeissä. Raatti lähti erän puolivälin tuntumassa tiivistämään peliään ja hakemaan tasoitusta. Tasoituksen sijasta Jaws pystyi kuitenkin rokottamaan vielä kertaalleen eikä aikalisäkään tuonut toivottua iskua loppuhetkille. Näin Jaws oli jälleen kerran parempi maalein 5-3. Raatista parhaan pelaajan palkinnon pokkasi Suvi Savolainen.


Tehotytöt Iisalmessa:
Suvi Savolainen 3+0, Marjo Hanski 2+1, Mirva Lukkarinen 1+2, Anu Hartikainen 0+3, Meiju Manninen 1+0, Tuuli Rissanen 1+0, Jelena Antikainen 0+1, Kaisa Väätäinen 0+1.


- Pelillisesti mennään kokoajan eteenpäin, mutta hyökkäyspään pelaaminen ja sitä kautta maalinteko on vähän vielä nihkeää. Se, mistä ongelmat suurimmalta osin johtuvat, on kyllä tiedossa ja harjoittelussa tullaan kiinnittämään huomiota niihin asioihin entistä enemmän. Päällimmäisenä turnauksesta jäi mieleen hyvä ja positiivinen fiilis joukkueen sisällä. Kun fiilis on kohdallaan, niin homma on silloin hauskaa ja tulostaulukin todennäköisesti näyttää hyvältä. Vielä on pari turnausta jäljellä ja niistä halutaan jättää hyvä maku suuhun sekä pelillisesti että henkisesti, ruoti muuan Turunen tuoreeltaan pelien tauottua.


Seuraavan turnauksensa naiset pelaavat 28.1 Kuopion Studentialla.Sarjataulukko
 JuPy 29 
 KuPa 27 
 KallSi 27 
 SBL 23 
 SB Netto 17 
 SB Raatti12 
 SB Tumut 12 
 RautU 12 
 SB Jaws 11 
 YT Jalpa 10 

Edustus ottelut
17.03.2018 Kuopio, Ylä-Pyörön koulu
SB Raatti - SB Tumut3 - 1
SBL - SB Raatti2 - 6
SB Raatti maailmalla
   SB Raatti Facebookissa   SB Raatti Youtubessa
SB Raatti - Nimenhuuto.com
SB Raatti - Kuvagalleria - Sannika Lahti

  © SB Raatti - Salibandyseura - 2005 - 2018
Toteutuksessa mukana: NPM Homepages ja Mainostoimisto Funlus Oy