SB Raatti tarjoaa
 » ETUSIVU
 » EXTRAT
    - Salibandypeli
 » JOUKKUEET
    - Edustus
        · Kotihalli
        · Otteluohjelma
        · Pelaajat
        · Pistepörssi
            · All the time
        · Saavutukset
        · Tilastot
    - Pojat kilpa 08-09
        · Otteluohjelma
        · Pelaajat
        · Pistepörssi
    - Sählykerho
    - Mukaan Raattiin?
    - Palkinnot
 » LINKIT
 » SB RAATTI RY
    - Historia
    - Jäseneksi
    - Tapahtumat
        · Joulumarkkinat
        · Raatti Cup
        · Suomen Cup
    - Tue toimintaa
    - Uutiset
    - Yhteystiedot
 » SPONSORIT
 » EXTRANET

Kuvagalleria
IMG_9186.jpg

Savolaist salibändyä teille tarjoaa SB RaattiTodellakin, tervetuloa SB Raatin nettisivuille! Niin kuin varmaan jo tiedättekin, SB Raatti on savolainen salibandyn monitoimiseura, jonka edustus joukkue pelaa IV-divisioonaa Savo-Karjalan aluelohkossa.

Olemme olleet Suomen salibandyliiton (SSBL) jäseniä jo vuodesta 2005 alkaen. Toimintamme käsittää noin 20 salibandyn lisenssipelaajaa sekä lisäksi useita kymmeniä harrastajia. Järjestämme lisäksi perinteisiä nilsiäläisiä tapahtumia, kuten Nilsiän joulumarkkinat yhteistyössä kaupungin kanssa ja tuemme tapahtumilla mm. Nilsiän kehitysvammaisten parissa tehtävää työtä.

 Edustus - Harjoitukset 1.5.2019 alkaen
 Kesälomalla ja Omatoiminen harjoitusjakso

 Lasten sählykerho - Harjoitukset 1.5.2019 alkaen
 Kesälomalla ja Omatoiminen harjoitusjakso
 
 Kilparyhmä 08-09 - Harjoitukset 1.5.2019 alkaen
 Kesälomalla ja Omatoiminen harjoitusjakso


 Uutiset ja tapahtumat
 05.05.2019Pojat 08-09: Kauden päättäjäiset ke 8.5.2019
 14.04.2019Sählykerho: Kauden päättäjäiset ke 24.4.2019
 24.03.2019Edustus: Kausianalyysi
 24.02.2019Tilastopaja: Edustuksen ja pojat 08-09 tilastot päivitetty
 20.10.2018Tilastopaja: Edustuksen tilastot päivitetty

Kaikki uutiset

 10.02.2011Kotiturnaus päättyi pettymykseen
SB Raatin edustusjoukkue isännöi sunnuntaina 6.2 nelosdivisioonan turnausta Nilsiän kuuluisassa hornankattilassa. Alkuperäisestä tiedosta poiketen Raatin rivistöstä puuttui sairastelujen sekä muiden esteiden vuoksi loppujen lopuksi useita miehiä, mutta liikkeelle päästiin kolmen hyökkäyskentällisen ja kolmen puolustajan voimin.

SB Raatti - SBL 6-5 (4-2, 1-2, 1-1)
Aamun ensimmäiseen otteluun kotijoukkue siis sai vastaansa SBL:n, jonka rivissä odotettiin nähtävän muutaman vuoden takaisia Raatin luottomiehiä. He eivät kuitenkaan koskaan saapuneet halliin. Minkään ei kuitenkaan annettu häiritä keskittymistä aamun tärkeään koitokseen, josta pisteet olisivat elintärkeät. Joukkue valmistautui otteluun huolellisemmin kuin koskaan ja halusi olla valmiina näyttämään kotiyleisön edessä, mihin pystyy sarjakakkosta vastaan.
Raatti saikin otteluun varsinaisen salama-alun, kun vain 14 pelisekunnin jälkeen Pekka Aho täräytti pallon verkkoon. Seuraavaa maaliakaan ei tarvittu odotella kauaa, kun reilun kahden minuutin kohdalla Joni Toivanen nostatti hallin tunnelmaa siirtäen isännät jo 2-0 johtoon. Tämän jälkeen molemmat joukkueet onnistuivat avauserässä vielä kahteen kertaan. Raatin molemmista maaleista vastasi kovassa iskussa oleva Kimmo Korkalainen. Toisen erän alkuminuuteilla Korkalainen sinetöi jo hattutemppunsa tehden numeroiksi jo 5-2. Erän loppupuolella valkopaidoille sattuikin pari nukahdusta ja tilanne olikin yhtäkkiä kinkkinen 5-4. Näissä lukemissa lähdettiin päätöserään. Kamppailusta oli siis tulossa juuri niin jännittävä ja tiukka kuin oli ennakoitu. Ajassa 36.00 SBL joutui ottamaan rangaistuksen toistuvasta väärästä pelitavasta ja kun heti kuuden sekunnin päästä jäähyllä istui jo toinen pelaaja työntämisestä, tarjottiin isännille loistavaa mahdollisuutta jopa ratkaista ottelu kahden miehen ylivoimalla. Yksi maali saatiinkin leivottua Jani Riekkisen laukoessa Vesa Jääskeläisen syötön pömpeliin, mutta kun minuutin päästä tilanne oli jälleen 6-5, oli viimeisistä minuuteista tulossa hurja vääntö. Pari minuuttia ennen päätössummeria vierailijat ottivat aikalisän ja yrittivät vielä tasoitusta ilman maalivahtia, mutta tällä kertaa Raatti selvisi ilman takaiskua ja omi pisteet omaan laariinsa.

KarTe - SB Raatti 7 - 4 (3-0, 0-1, 4-3)
Seitsemän jälkeen illalla Raatti pääsi toisen kerran tositoimiin. Illan otteluun oli saapunut yleisöä Raatin historian ennätysmäärä, kun kiinnostuneita silmäpareja oli peräti lähes 70. Ennen ottelua korostettiinkin sitä, että pitkän päivän jälkeen kroppa on heräteltävä kunnolla ja kotiyleisön paine on muutettava positiiviseksi energiaksi. Valmentaja passittikin koko konkkaronkan ulos haukkaamaan happea, jotta isäntäjoukkue ei olisi täysin unessa tärkeässä ottelussa. Palaverissa korostettiin parin vastustajan pelaajan taitoa ja laukausvoimaa ja että heille ei tulisi antaa ylimääräistä tilaa tai helähtää.
Ensimmäisessä erässä isännät olivat pelissä ihan kohtuullisesti mukana, mutta viimeistelystä puuttui terävyys ja juuri tämä ennalta hehkutettu kaksikko, Miro Markkanen, Pasi Karhunen tuntuivat olevan Raatin puolustukselle myrkkyä, kun kaksikko tykitti ensimmäisessä erässä taululle lukemiksi 3-0. Erätauolla korostettiin entistä enemmän puolustuspelaamisen tarkkuutta ja toisen erän tavoitteeksi sovittiin erävoitto. Toinen erä olikin molemmin puolin melko tarkkaa pelaamista ja erän ainokaisesta vastasi isäntäjoukkueen Jani Riekkinen, Joni Toivasen syötöstä. Päätöserään Raatti lähti siis kahden maalin takaa-ajoasemasta, mutta se on mitätön ero lajissa nimeltä salibandy. Kolmannessa erässä aloitettiinkin varsinainen maali-iloittelu, jonka aloitti valitettavasti Karttulan Miro Markkanen hattutempun sinetöineellä maalillaan. Mutta kuinkas ollakaan, jo puolen minuutin päästä tilanne oli jännittävä 4-3, kun Raatin Pekka Aho ja Korkalainen osuivat kertaalleen. Viimeisimmästä parikymmentä sekuntia ja taas pöllähti omissa ja ero oli jälleen kaksi maalia ja kolme minuuttia seuraavasta tilanne olikin jo 6-3. Tämä pakotti Raattivalmennuksen aikalisään, jossa joukkuetta heräteltiin vielä taisteluun mukaan. Aikalisä näytti valuvan hukkaan, kun lähes välittömästi Raatti joutui alivoimalle. Pekka Aho ja Kimmo Korkalainen olivat kuitenkin täysin eri mieltä ja loivat vielä alivoimamaalillaan uskoa ensiksi mainitun toimiessa tekijänä ja jälkimmäisen syöttäjänä. Kiri ei kuitenkaan enää irronnut sen kummemmin ja ottelun ehdoton hahmo, Miro Markkanen viimeisteli loppunumeroiksi vielä 7-4 ja päätti Raatin hyvin alkaneen päivän suureen pettymykseen.

"Ensimmäisessä pelissä oltiin alusta lähtien valmiita ja noudatettiin sovittua taktiikkaa suhteellisen hyvin. Muutamilla pikkunukahduksilla annettiin kaverille vielä siimaa, mutta onneksi tällä kertaa tuuri oli meidän puolella ja saatiin kaksi pistettä takataskuun, hieno ja tasainen vääntö! Toisessa ottelussa ei oltu alusta lähtien valmiita tekemään sovittuja asioita eikä oltu riittävän valppaita vastustajan taitureiden kanssa. Päätöserässä tultiin vielä hienosti peliin mukaan, mutta sitten ruvettiin liikaa kiirehtimään ja välit repesivät, johon naapuri pystyi iskemään ja jätti meidät nuolemaan näppejämme. Harmi kun ei pystytty ennätysyleisön edessä tekemään hyvää suoritusta. Jäi paljon hampaankoloon!", harmitteli penkin päästä Markku Turunen.

Päivän tehomiehet Raatista: Kimmo Korkalainen 4+2, Pekka Aho 3+1, Vesa Jääskeläinen 0+3, Jani Riekkinen 2+0, Joni Toivanen 1+1, Arto Taskinen 0+1, Antti Kivinen 0+1

-MT-Sarjataulukko
 KuPa 26 
 RautU SB 26 
 SBL 23 
 SB Raatti21 
 KallSi 20 
 SB Netto 19 
 Apassit II 18 
 Pisaba II 14 
 VehVe III 12 
 SB Tumut

Edustus ottelut
09.03.2019 Nilsiä, Liikuntahalli
Apassit II - SB Raatti5 - 8
SB Raatti - SB Netto4 - 2Pojat 08-09 ottelut
05.05.2019 Lapinlahti, Monitoimihalli
SBL - SB Raatti8 - 9
SB Raatti maailmalla
   SB Raatti Facebookissa   SB Raatti Youtubessa
SB Raatti - Nimenhuuto.com

  © SB Raatti - Salibandyseura - 2005 - 2019
Toteutuksessa mukana: NPM Homepages ja Mainostoimisto Funlus Oy