SB Raatti tarjoaa
 » ETUSIVU
 » EXTRAT
    - Salibandypeli
 » JOUKKUEET
    - Edustus
        · Kotihalli
        · Otteluohjelma
        · Pelaajat
        · Pistepörssi
            · All the time
        · Saavutukset
        · Tilastot
    - Pojat kilpa 08-09
        · Otteluohjelma
        · Pelaajat
        · Pistepörssi
    - Sählykerho
    - Mukaan Raattiin?
    - Palkinnot
 » LINKIT
 » SB RAATTI RY
    - Historia
    - Jäseneksi
    - Tapahtumat
        · Joulumarkkinat
        · Raatti Cup
        · Suomen Cup
    - Tue toimintaa
    - Uutiset
    - Yhteystiedot
 » SPONSORIT
 » EXTRANET

Kuvagalleria
DSCN0933.jpg

Savolaist salibändyä teille tarjoaa SB RaattiTodellakin, tervetuloa SB Raatin nettisivuille! Niin kuin varmaan jo tiedättekin, SB Raatti on savolainen salibandyn monitoimiseura, jonka edustus joukkue pelaa IV-divisioonaa Savo-Karjalan aluelohkossa. Lisäksi joukkueella on kilpatoimintaa E1 pojissa.

Olemme olleet Suomen salibandyliiton (SSBL) jäseniä jo vuodesta 2005 alkaen. Toimintamme käsittää noin 40 salibandyn lisenssipelaajaa sekä lisäksi useita kymmeniä harrastajia.

KAIKKI SALIVUOROT ON TOISTAISEKSI PERUTTU KORONAVIRUKSEN VUOKSI. TILANNETTA SEURATAAN KOKO AJAN.

 Edustus - Harjoitukset 12.8.2019 alkaen
 Keskiviikkoklo 21.00 - 22.30Lajitreenit, Hiltulanlahden koulu
 Sunnuntaiklo 19.00 - 20.30Lajitreenit, Pohjantien koulu, Kuopio
 

 Lasten sählykerho - Harjoitukset 4.11.2019 alkaen
 Maanantaiklo 16.30 - 17.30Lajitreenit 5-8v, Jynkänlahden koulu, Kuopio
 Keskiviikkoklo 18.00 - 19.00Lajitreenit 9-12v, Kuopion Kristillinen koulu
 
 Kilparyhmä 08-09 - Harjoitukset 12.8.2019 alkaen
 Keskiviikkoklo 18.00 - 19.30Lajitreenit, Kuopion Kristillinen koulu
 Sunnuntaiklo 17.30 - 19.00Lajitreenit, Pohjantien koulu, Kuopio


 Uutiset ja tapahtumat
 14.03.2020Kaikki vuorot peruttu
 12.03.2020Kausi 2019-2020 keskeytetty
 22.02.2020Tilastopaja: E1-poikien tilastot
 20.01.2020Tilastopaja: Edustuksen ja E1-poikien tilastot
 02.12.2019Tilastopaja: Edustuksen ja E1-poikien tilastot

Kaikki uutiset

 05.02.2010Kontiolahden turnauksesta minimitavoite
Edustuksen kausi jatkui lauantaina 30.1.2010 Kontiolahdella, jossa vastaan asettuivat vain pisteen edellä ollut KuKu, Joensuusta, ja uusi tuttavuus FC Pogosta, Ilomantsista.

KuKu - SB Raatti 5-6
Ensimmäinen ottelu oli SB Raatin sarjapaikan säilyttämisen kannalta elintärkeä, sillä sarjan raa'ahko luonne näkyy kolmen joukkueen suoralla tippumisella. Ottelusta saatiin tekemällä itselle vaikea, vaikka Joni Toivanen laukoikin vapaalyönnistä Raatin 1-0 johtoon alle minuutin peliajan jälkeen Vesa Jääskeläisen syötöstä. Ehkä hienoinen hyvänolon tunne höystettynä Kontiolahden pitävällä matolla ja kauhealla määrällä pallollisia virheitä, johtivat siihen, että kaveri iski nopeasti kaksi häkkiä meidän päähän. Erän puolen välin jälkeen Arto Taskinen löysi maalineteen leikkaavan Pekka Ahon, joka ei jättänyt paikkaa käyttämättä, vaan tasoitti ottelun 2-2. Tästä vajaa kolme minuuttia ja asialla jälleen sama kenttä. Pyörityksen päätteeksi ensimmäistä otteluaan Raatin paidassa pelannut Antti Kivinen pudotti viivaan Henry Viitalalle, joka ampui maalivahdille aina pahan matalan hirveään mies ruuhkaan ja pallo löysi tiensä etualakulmaan. Seuraavassa vaihdossa Markku Turunen otti jäähyn, jota Kukun hyvin toiminut ylivoimapeli ei jättänyt käyttämättä. Erätauolle siirryttiin 3-3 lukemissa.

Toinen erä alkoi Raatin kannalta vauhdikkaasti. Nyt kaksikko Jääskeläinen - Toivanen maalinteossa. Toivasen hirmuinen pommi ja Jääskeläinen siirsi riparista pallon verkon perukoille. Mutta kauaa ei Raatti saanut johdostaan nauttia, Kuku tuli tasoihin. Molemmat maalivahdit pelasivat hyvää otteluaan, eikä maaliverkkoja heiluteltu ennen kuin aivan erän lopussa. Miikka Hanski haastoi hyvin ja ampui tarkasti pallon ylämummoon Jani Riekkisen syötöstä siirretyn rangaistuksen aikana. Todella tärkeä "pukukoppimaali" aivan toisen erän loppuun ja henkinen yliote siirtyi Raattilaisille.

Kolmas erä oli yhtä dramatiikkaa, kun pelattiin tärkeistä pisteistä putoamisviivan molemmin puolin. Raatin kannalta helpottavan tuntuisesti onnistui Jääskeläinen toistamiseen jälleen siirretyn rangaistuksen aikana, kun Kimmo Korkalainen pelasi keskelle ja Jääskeläinen pääsi purjehtimaan lähes kaksin maalivahdin kanssa. Hallittu harhautus ja pallo maaliin. Sitten Raatti sai hieman pehmeähkön jäähyn, joka päättyi dramaattisesti. Ensin Viitala suojasi laidassa palloa kolmen Kuku pelaajan hakatessa mailaan ja tönien selkään. Tästä Kuku sai vapaalyönnin, joka meni kuin menikin maaliin ja ottelu tilanteeksi 5-6. Sitten Kukulle tarjottiin jo kultatarjottimella tasoitusta, kun vapaalyönnin ajatuskatkoksen jälkeen Kuku karkasi kahdella nollaa läpiajoon. Mutta loisto-ottelun maalilla pelannut Markus Aho poimi marjat tarjottimelta ja pelasti pisteet Raatille. Kuku yritti tasoitusta vielä ilman maalivahtia, mutta lisäosumia ei enää nähty.

SB Raatti - FC Pogosta 4-9
Toisessa ottelussa vastaan asettui Ilomantsissa kotipaikkaa pitävä FC Pogosta. Ottelun alku oli tasaista ja paikkoja siunaantui molempiin päätyihin tasaisesti. Erän puolen välin paikkeilla Pogosta onnistui kuitenkin kahdesti. Raatti kavensi kuitenkin Arto Taskisen loistavalla yksilösuorituksella erän 1-2. Erän lopulla Pogostalle tarjottiin vielä ylivoimaa, mutta lisäosumia erässä ei nähty.

Toinen erä oli maalien valossa sitten täysin Pogostan, joka heilutteli verkkoa kolmeen otteeseen. Raatille tarjottiin paikkoja kavennukseen, mutta jostain syystä erä oli todella nihkeä. Kolmanteen erään siirryttiin ratkaisevan tuntuisesti 1-5 tilanteesssa.

Kolmanteen erään lähdettiin selkeästi korkeammalla karvauksella ja painetta saatiinkin hyökkäyspäähän oman pään kustannuksella. Heti erän alussa Pekka Aho onnistui Markku Turusen namupassista, kun Turunen pääsi syöttämään koko paketin läpi kahden metrin kunniakujaa myöten, joten Aholla oli helppo työ siirtää pallo maaliin. Raatin maalilla hyvän ottelun pelannut Markus Aho esitti erässä tukun huippuluokan torjuntaja jättäen muun muassa pistepörssikärjen Harri Pesosen vain yhteen osumaan ensimmäisessä erässä. Pogosta onnistui maalinteossa vasta erän puolen välin jälkeen, jonka jälkeen Raatin huippuvireessä ollut ykköskenttä Taskinen - Aho - Kivinen teki jälleen maalin. Nyt Aho tarjoili Taskiselle aivan tyhjän maalin takatolpalle, josta maalijyvän löytäneen Taskisen oli helppo työ siirtää pallo tyhjiin ja tilanne 3-6. Sitten iski 22 sekunnin musta hetki, kun kaveri onnistui kahdesti ja peli oli tältä erää taputeltu. Loppu oli enää pelailua ja molemmat onnistuivat vielä kertaalleen. Taskinen löysi Ahon keskeltä, mutta se oli laiha lohtu ottelun kokonaisuuteen nähden.

Minimitavoite kuitenkin täyttyi ja Pogosta peli olisi ollut myös voitettavissa. Lopputulos 4-9 ei kerro ihan koko totuuttu ottelusta, vaikka maaliahne Pogosta oli suurimman osan maaleista ansainnutkin. "Kovia joukkueita vastaan ei kärsi tehdä joka toisessa vaihdossa pallollista virhettä, josta ottelu oli hyvä opetus meille. Ilman huippumaalivahtia ottelu olisi päättynyt 12 erolla, sillä Pogosta taisi ampua yli 30 kertaa ottelun aikana." kokosi päävalmentaja Aho ottelun tapahtumia.

SB Raatin kausi jatkuu 13.2. pelattavassa kotiturnauksessa Nilsiässä. Vastassa ovat jo sarjanousunsa varmistanut Cremasters sekä joensuulainen LeBa-III. Luvassa todella kovat ja jännittävät ottelut.Sarjataulukko
 BBU 21 
 Apassit II 18 
 KallSi 16 
 SIFK 15 
 YT Jalpa 14 
 SB Raatti12 
 Pisaba II
 SB Jaws
 SBL
 SB Netto

Edustus ottelut
08.02.2020 Kuopio, Ylä-Pyörön koulu
SB Jaws - SB Raatti4 - 5
SB Raatti - SB Netto8 - 5

29.02.2020 Pieksämäki, Urheilutalo
SB Raatti - YT Jalpa
BBU - SB Raatti


Pojat 08-09 ottelut
22.02.2020 Varkaus, Liikuntahalli
SB Raatti - Kaiku5 - 5
VarTa - SB Raatti5 - 2

15.03.2020 Kaavi, Koulukeskus
SB Raatti - LeBa-96 Spades
SBL - SB RaattiSB Raatti maailmalla
   SB Raatti Facebookissa   SB Raatti Youtubessa
SB Raatti - Nimenhuuto.com

  © SB Raatti - Salibandyseura - 2005 - 2020
Toteutuksessa mukana: NPM Homepages ja Mainostoimisto Funlus Oy