SB Raatti tarjoaa
 » ETUSIVU
 » EXTRAT
    - Salibandypeli
 » JOUKKUEET
    - Edustus
        · Kotihalli
        · Otteluohjelma
        · Pelaajat
        · Pistepörssi
            · All the time
        · Saavutukset
        · Tilastot
    - Pojat kilpa 08-09
        · Otteluohjelma
        · Pelaajat
        · Pistepörssi
    - Sählykerho
    - Mukaan Raattiin?
    - Palkinnot
 » LINKIT
 » SB RAATTI RY
    - Historia
    - Jäseneksi
    - Tapahtumat
        · Joulumarkkinat
        · Raatti Cup
        · Suomen Cup
    - Tue toimintaa
    - Uutiset
    - Yhteystiedot
 » SPONSORIT
 » EXTRANET

Kuvagalleria
IMG_4877.JPG

Savolaist salibändyä teille tarjoaa SB RaattiTodellakin, tervetuloa SB Raatin nettisivuille! Niin kuin varmaan jo tiedättekin, SB Raatti on savolainen salibandyn monitoimiseura, jonka edustus joukkue pelaa IV-divisioonaa Savo-Karjalan aluelohkossa.

Olemme olleet Suomen salibandyliiton (SSBL) jäseniä jo vuodesta 2005 alkaen. Toimintamme käsittää noin 20 salibandyn lisenssipelaajaa sekä lisäksi useita kymmeniä harrastajia. Järjestämme lisäksi perinteisiä nilsiäläisiä tapahtumia, kuten Nilsiän joulumarkkinat yhteistyössä kaupungin kanssa ja tuemme tapahtumilla mm. Nilsiän kehitysvammaisten parissa tehtävää työtä.

 Edustus - Harjoitukset 3.9.2018 alkaen
 Keskiviikkoklo 21.00 - 22.00Lajitreenit, Pohjantien koulu, Kuopio
 Sunnuntaiklo 19.30 - 21.00Lajitreenit, Pohjantien koulu, Kuopio

 Lasten sählykerho - Harjoitukset 5.9.2018 alkaen
 Keskiviikkoklo 16.30 - 17.30Lajitreenit 5-8v, Jynkänlahden koulu, Kuopio
 Keskiviikkoklo 17.30 - 18.30Lajitreenit 9-12v, Jynkänlahden koulu, Kuopio
 
 Kilparyhmä 08-09 - Harjoitukset 27.8.2018 alkaen
 Maanantaiklo 17.00 - 18.30Lajitreenit, Jynkänlahden koulu, Kuopio
 Keskiviikkoklo 17.30 - 18.30Lajitreenit, Jynkänlahden koulu, Kuopio


 Uutiset ja tapahtumat
 20.10.2018Tilastopaja: Edustuksen tilastot päivitetty
 18.10.2018Pojat 08-09: Lisätty pelaajasivustot
 04.09.2018Lasten sählykerhoissa vielä tilaa muutamille lapsille
 28.08.2018Edustus: SB Raatin taival Suomen Cupissa päättyi
 24.07.2018Lasten sählykerhon ilmoittautuminen avattu

Kaikki uutiset

 05.02.2010Kontiolahden turnauksesta minimitavoite
Edustuksen kausi jatkui lauantaina 30.1.2010 Kontiolahdella, jossa vastaan asettuivat vain pisteen edellä ollut KuKu, Joensuusta, ja uusi tuttavuus FC Pogosta, Ilomantsista.

KuKu - SB Raatti 5-6
Ensimmäinen ottelu oli SB Raatin sarjapaikan säilyttämisen kannalta elintärkeä, sillä sarjan raa'ahko luonne näkyy kolmen joukkueen suoralla tippumisella. Ottelusta saatiin tekemällä itselle vaikea, vaikka Joni Toivanen laukoikin vapaalyönnistä Raatin 1-0 johtoon alle minuutin peliajan jälkeen Vesa Jääskeläisen syötöstä. Ehkä hienoinen hyvänolon tunne höystettynä Kontiolahden pitävällä matolla ja kauhealla määrällä pallollisia virheitä, johtivat siihen, että kaveri iski nopeasti kaksi häkkiä meidän päähän. Erän puolen välin jälkeen Arto Taskinen löysi maalineteen leikkaavan Pekka Ahon, joka ei jättänyt paikkaa käyttämättä, vaan tasoitti ottelun 2-2. Tästä vajaa kolme minuuttia ja asialla jälleen sama kenttä. Pyörityksen päätteeksi ensimmäistä otteluaan Raatin paidassa pelannut Antti Kivinen pudotti viivaan Henry Viitalalle, joka ampui maalivahdille aina pahan matalan hirveään mies ruuhkaan ja pallo löysi tiensä etualakulmaan. Seuraavassa vaihdossa Markku Turunen otti jäähyn, jota Kukun hyvin toiminut ylivoimapeli ei jättänyt käyttämättä. Erätauolle siirryttiin 3-3 lukemissa.

Toinen erä alkoi Raatin kannalta vauhdikkaasti. Nyt kaksikko Jääskeläinen - Toivanen maalinteossa. Toivasen hirmuinen pommi ja Jääskeläinen siirsi riparista pallon verkon perukoille. Mutta kauaa ei Raatti saanut johdostaan nauttia, Kuku tuli tasoihin. Molemmat maalivahdit pelasivat hyvää otteluaan, eikä maaliverkkoja heiluteltu ennen kuin aivan erän lopussa. Miikka Hanski haastoi hyvin ja ampui tarkasti pallon ylämummoon Jani Riekkisen syötöstä siirretyn rangaistuksen aikana. Todella tärkeä "pukukoppimaali" aivan toisen erän loppuun ja henkinen yliote siirtyi Raattilaisille.

Kolmas erä oli yhtä dramatiikkaa, kun pelattiin tärkeistä pisteistä putoamisviivan molemmin puolin. Raatin kannalta helpottavan tuntuisesti onnistui Jääskeläinen toistamiseen jälleen siirretyn rangaistuksen aikana, kun Kimmo Korkalainen pelasi keskelle ja Jääskeläinen pääsi purjehtimaan lähes kaksin maalivahdin kanssa. Hallittu harhautus ja pallo maaliin. Sitten Raatti sai hieman pehmeähkön jäähyn, joka päättyi dramaattisesti. Ensin Viitala suojasi laidassa palloa kolmen Kuku pelaajan hakatessa mailaan ja tönien selkään. Tästä Kuku sai vapaalyönnin, joka meni kuin menikin maaliin ja ottelu tilanteeksi 5-6. Sitten Kukulle tarjottiin jo kultatarjottimella tasoitusta, kun vapaalyönnin ajatuskatkoksen jälkeen Kuku karkasi kahdella nollaa läpiajoon. Mutta loisto-ottelun maalilla pelannut Markus Aho poimi marjat tarjottimelta ja pelasti pisteet Raatille. Kuku yritti tasoitusta vielä ilman maalivahtia, mutta lisäosumia ei enää nähty.

SB Raatti - FC Pogosta 4-9
Toisessa ottelussa vastaan asettui Ilomantsissa kotipaikkaa pitävä FC Pogosta. Ottelun alku oli tasaista ja paikkoja siunaantui molempiin päätyihin tasaisesti. Erän puolen välin paikkeilla Pogosta onnistui kuitenkin kahdesti. Raatti kavensi kuitenkin Arto Taskisen loistavalla yksilösuorituksella erän 1-2. Erän lopulla Pogostalle tarjottiin vielä ylivoimaa, mutta lisäosumia erässä ei nähty.

Toinen erä oli maalien valossa sitten täysin Pogostan, joka heilutteli verkkoa kolmeen otteeseen. Raatille tarjottiin paikkoja kavennukseen, mutta jostain syystä erä oli todella nihkeä. Kolmanteen erään siirryttiin ratkaisevan tuntuisesti 1-5 tilanteesssa.

Kolmanteen erään lähdettiin selkeästi korkeammalla karvauksella ja painetta saatiinkin hyökkäyspäähän oman pään kustannuksella. Heti erän alussa Pekka Aho onnistui Markku Turusen namupassista, kun Turunen pääsi syöttämään koko paketin läpi kahden metrin kunniakujaa myöten, joten Aholla oli helppo työ siirtää pallo maaliin. Raatin maalilla hyvän ottelun pelannut Markus Aho esitti erässä tukun huippuluokan torjuntaja jättäen muun muassa pistepörssikärjen Harri Pesosen vain yhteen osumaan ensimmäisessä erässä. Pogosta onnistui maalinteossa vasta erän puolen välin jälkeen, jonka jälkeen Raatin huippuvireessä ollut ykköskenttä Taskinen - Aho - Kivinen teki jälleen maalin. Nyt Aho tarjoili Taskiselle aivan tyhjän maalin takatolpalle, josta maalijyvän löytäneen Taskisen oli helppo työ siirtää pallo tyhjiin ja tilanne 3-6. Sitten iski 22 sekunnin musta hetki, kun kaveri onnistui kahdesti ja peli oli tältä erää taputeltu. Loppu oli enää pelailua ja molemmat onnistuivat vielä kertaalleen. Taskinen löysi Ahon keskeltä, mutta se oli laiha lohtu ottelun kokonaisuuteen nähden.

Minimitavoite kuitenkin täyttyi ja Pogosta peli olisi ollut myös voitettavissa. Lopputulos 4-9 ei kerro ihan koko totuuttu ottelusta, vaikka maaliahne Pogosta oli suurimman osan maaleista ansainnutkin. "Kovia joukkueita vastaan ei kärsi tehdä joka toisessa vaihdossa pallollista virhettä, josta ottelu oli hyvä opetus meille. Ilman huippumaalivahtia ottelu olisi päättynyt 12 erolla, sillä Pogosta taisi ampua yli 30 kertaa ottelun aikana." kokosi päävalmentaja Aho ottelun tapahtumia.

SB Raatin kausi jatkuu 13.2. pelattavassa kotiturnauksessa Nilsiässä. Vastassa ovat jo sarjanousunsa varmistanut Cremasters sekä joensuulainen LeBa-III. Luvassa todella kovat ja jännittävät ottelut.Sarjataulukko
 KuPa 16 
 RautU SB 14 
 KallSi 13 
 SBL 12 
 Pisaba II 12 
 Apassit II 10 
 SB Netto
 VehVe III
 SB Raatti
 SB Tumut

Edustus ottelut
06.01.2019 Lapinlahti, Monitoimitalo
SB Raatti - Apassit II7 - 3
SBL - SB Raatti11 - 3

19.01.2019 Kuopio, Studentia
SB Raatti - SB Tumut
Pisaba II - SB RaattiSB Raatti maailmalla
   SB Raatti Facebookissa   SB Raatti Youtubessa
SB Raatti - Nimenhuuto.com

  © SB Raatti - Salibandyseura - 2005 - 2019
Toteutuksessa mukana: NPM Homepages ja Mainostoimisto Funlus Oy