SB Raatti tarjoaa
 » ETUSIVU
    - Uutiset
 » EXTRAT
 » JOUKKUEET
    - Edustus
        · Kotihalli
        · Otteluohjelma
        · Pelaajat
        · Pistepörssi
        · Saavutukset
        · Tilastot
    - Pojat kilpa 08-09
        · Otteluohjelma
        · Pelaajat
        · Pistepörssi
    - Sählykerho
    - Mukaan Raattiin?
    - Palkinnot
 » LINKIT
 » SB RAATTI RY
    - Historia
    - Jäseneksi
    - Tapahtumat
    - Tue toimintaa
    - Yhteystiedot
 » SPONSORIT
 » EXTRANET

Kuvagalleria
DSCN0924.jpg

Savolaist salibändyä teille tarjoaa SB RaattiTervetuloa SB Raatin nettisivuille! Niin kuin varmaan jo tiedättekin, SB Raatti on savolainen salibandyn monitoimiseura, jonka edustus joukkue pelaa IV-divisioonaa Savo-Karjalan aluelohkossa. Lisäksi joukkueella on kilpatoimintaa D2 pojissa.

Olemme olleet Suomen salibandyliiton (SSBL) jäseniä jo vuodesta 2005 alkaen. Toimintamme käsittää noin 40 salibandyn lisenssipelaajaa sekä lisäksi useita kymmeniä harrastajia.

 Edustus - Harjoitukset 3.8.2020 alkaen
 Keskiviikkoklo 20.30 - 22.00Lajitreenit, Pohjantien koulu
 Sunnuntaiklo 18.30 - 20.00Lajitreenit, Pohjantien koulu, Kuopio
 
 Kilparyhmä 08-09 - Harjoitukset 3.8.2020 alkaen
 Torstaiklo 19.00 - 20.30Lajitreenit, Hiltulanlahden koulu
 Sunnuntaiklo 17.00 - 18.30Lajitreenit, Pohjantien koulu
 
 Sählykerho (ikäryhmä 2011-2013) - Harjoitukset 7.9.2020 alkaen
 Maanantaiklo 17.30 - 18.30Lajitreenit, Jynkänlahden koulu, Kuopio


 Uutiset ja tapahtumat
 06.12.2020Tilastopaja: Tilastot päivitetty
 09.09.2020Tilastopaja: Otteluohjelmat päivitetty
 16.08.2020Tilastopaja: Edustuksen kauden 2020-2021 materiaalia
 10.08.2020Lasten sählykerhon ilmoittautuminen avattu
 09.08.2020SB Raatin edustuksen kauden päättäjäiset la 22.8.2020

Kaikki uutiset

 01.11.2012Edustus: Sarjakärki kaatui ja sarjajumbo vei pisteet
SB Raatin edustuksen kausi jatkui 21.10.2012 Iisalmessa. Vastaan asettuivat puhtaalla pelillä sarjaa johtanut E-KI II sekä molemmat pelit ensimmäisessä turnauksessa hävinnyt SBL.


E-KI II - SB Raatti 1-3 (0-0, 0-1, 1-2)
Otteluun lähdettiin hyvällä asenteella ja hyvin valmistautuneena, koska tiedettiin E-KI:n vaarallisuus varsinkin isolla kentällä. Ottelun alku olikin tunnustelua ja molemmissa päissä oli heti muutamia maalipaikkoja. Ensimmäinen erä ei tapahtumien valossa paljon tarjonnut, vaan molemmat pelasivat omaa peliään varsin mallikkaasti ja erätauolle lähdettiin 0-0 lukemissa.

Toinen erä jatkui siitä, mihin edellinen jäi. Molemmat joukkueet pyrkivät omalla pelillään luomaan maalipaikkoja ja siinä ensimmäisenä onnistui Raatti. Pirteästi läpi koko ottelun esiintynyt kolmosvitja tuli kentälle ja pallo jäi kuljetuksesta hieman onneekkaasti vielä kentällä olleelle kakkoskentän Joni Toivaselle, jonka tarkka rannelaukaus painui verkon perukoille. Syötön loistavalla nousullaan maaliin kirjasi Wiljami Räisänen. Erän lopussa E-KI pääsi pyörittämään ylivoimapeliä, joka oli koitunut Raatin akilleen kantapääksi edellisessä turnauksessa. Nyt pienen kurinpalauttelun jälkeen puolustusnelikkö pysyi hyvin kasassa ja erätauolle päästiin 0-1 johtolukemissa.

Raatti lähti kolmanteen erään itseluottamusta uhkuen, sillä loistava AV-pelaaminen toi lisäuskoa joukkueen tekemiseen. Tämä siivittikin Raatin seuraavaan kahteen osumaan. Ensin maalin iski Markus Ahon taaksejätöstä Kimmo Korkalainen ja lähes heti perään Räisänen Arto Taskisen syötöstä. Lisämaaleihin olisi ollut vielä lukuisia paikkoja, mutta ylärimaa lähemmäs palloa ei saatu. E-KI sai kavennettua pelin 1-3 taidokkaalla osumalla ilmasyöttöön ja Mikko Papin maaginen nollapeli murtui vain seitsemän minuuttia ennen loppua. Viimeiset minuutit Raatti puolusti uhrautuvasti ja taisteli tärkeät kaksi pistettä sarjakärjeltä kotiin omalla pelillään.


SB Raatti - SBL 1-3 (0-0, 1-1, 0-2)
Toiseen peliin vastaan asettui SBL, joka oli vielä pisteittä sarjassa. Ennalta tiedettiin, että kaverilla on yksi sarjan parhaista maalivahdeista, joten ottelusta oli tulossa vaikea. Ottelu alkoi varsin merkillisesti, kun Raatti sai pallon haltuun, kaveri vetäytyi omalle alueelleen ilman minkäänlaista karvausta. Näin matala kilpikonnapuolustus oli jotain aivan uutta Raatille ja sitä vastaan sitten tahkottiin kolmatta erää. Ensimmäisen erän parhaat maalipaikat rakennettiin ylivoimalla ja sen jälkitilanteista, joissa kaverin maalivahti piti joukkuetta pystyssä huikeilla torjunnoillaan. Viime vuoden maalitykki Taskinenkin ampui parhaillaan kolmatta riparia maalinedestä, mutta tuloksetta. Raatin maalivahdille kirjattiin erässä vain yksi torjunta virkaveljen torjuessa 12 kertaa. Erä jaettiin maaleitta 0-0.

Toinen jatkui samanlaisena. Raatti hyökkäsi ja kaveri rakensi ainoat hyökkäyksensä vastahyökkäyksistä. Erän puolivälissä avautui Raatin kolmas paikka jo ylivoimalla, mutta maaliin asti palloa ei vain saatu toimitettua. Ja niin siinä sitten kävi, kun omia paikkoja ei käytetty. Kaveri nosti perinteisen vastahyökkäyksensä, kuljetti pallon maalin taakse ja syötti maalille. Puolustuksen hieman nukkuessa ja maalivahdin ollessa lähes kylmillään, laukaus parista metristä upposi maaliin. Erän loppupuolella Raatti sai laitasektorilta hyökkäysalueen vapaalyönnin. Joni Toivanen tarjoili loistavaan liikkeeseen Panu Hartikaiselle, joka iski pallon etuyläkulmaan ja loi uskoa joukkueeseen. Erätauolle lähdettiin 1-1 tasatilanteesta torjuntojen ollessa jo 5-21.

Kolmas erä jatkui samalla dramatiikalla höystettynä. Raatti hyökkäsi ja SBL puolusti. SBL sai vastaavanlaisen tilanteen erän puolen välin jälkeen kuin toisessa erässä, josta vanhan aikainen onnekkasti pakin mailan kautta maaliin. SBL kaunisteli löysän puolustuspelaamisen takia vielä lukemiaan erän lopussa, jonka jälkeen yritettiin aikalisän turvin vielä kasata kaksi hyökkäyskentällistä, mutta palloa ei saatu vain mistään sisään. SBL taisteli ansiokkaasti itselleen kauden avauspisteet 1-3 voitolla ja kaatoi ilmeisesti samalla taktiikalla vielä toisessa pelissä XXL-kriisin maalein 6-3, joten tässä sarjassa on kaikki vielä avoinna.


"Ottelu oli koko joukkueelta aivan mahtava. Pelaajien lataus peliin ja usko omaan taktiikkaan huokui pelaajista. Aivan mahtava fiilis." Kehuivat valmentajakaksikko Pekka Aho ja Marko Harle suojattejaan E-KI pelin jälkeen. "Toinen ottelu oli sitten jotain käsittämätöntä. Jäi aivan sanaton olo." Totesi Aho toisen pelin jälkeen ja jatkoi vielä. "Usko omaan joukkueeseen on kuitenkin vahva ja tänään näytettiin, että omalla pelillä kaikki joukkueet on voitettavissa. Jos SBL peli olisi hävitty ilman maalipaikkoja, olisi syytä olla huolissaan, mutta jos torjunnat menevät 27-8, niin omien esitykseen maaleja lukuunottamatta pitää olla tyytyväinen. "


Päivän tehokkaimmat Top 4:
Wiljami 1+1, Joni 1+1, Kimmo ja Panu 1+0


Tähdistö E-KI II peli:
*** Mikko Pappi (tärkeitä torjuntoja ja nollapeli enemmän kuin lähellä)
** Wiljami Räisänen (pirteä esitys läpi koko ottelun ja tehot 1+1)
* Niko Janhunen ja Jyri Riekkinen (loistavaa puolustuspeliä läpi ottelun, nollat omiin)

Tähdistö SBL peli:
*** Arto Taskinen (ei lopettanut taistelua missään tilanteessa)
** Panu Hartikainen (tärkeä kavennusmaali ja paljon töitä hyökkäysalueella)
* Miikka Hanski (peliaikaan nähden paljon hyvää työtä hyökkäyksessä)

SB Raatin pelit jatkuvat 17.11.2012 Nilsiässä Apassien järjestämässä turnauksessa, jossa vastaan asettuvat RT ja XXL-kriisi.


Sählykerho 2020-2021Sarjataulukko
 IK Svans 16 
 YT Jalpa 14 
 JoU 11 
 KallSi
 SB Raatti
 SB Jaws
 SBL
 AC Liiga
 Pisaba II
 XXL-kriisi

Edustus ottelut
22.11.2020 Nilsiä, Liikuntatalo
KallSi - SB Raatti6 - 4
Pisaba II - SB Raatti2 - 5

16.01.2021 Lapinlahti, Monitoimitalo
JoU - SB Raatti
SB Raatti - YT Jalpa


Pojat 08-09 ottelut
28.11.2020 Kajaani, Kajaanihalli
Varta Musta - SB Raatti8 - 4
Welhot Flames - SB Raatti8 - 5

16.01.2021 Nilsiä, Liikuntahalli
SB Raatti - Kaiku
SB Raatti - Welhot RocksSB Raatti maailmalla
   SB Raatti Facebookissa   SB Raatti Youtubessa
SB Raatti - Nimenhuuto.com

  © SB Raatti - Salibandyseura - 2005 - 2021
Toteutuksessa mukana: NPM Homepages ja Mainostoimisto Funlus Oy